Naveltruitjes bij mannen: Hot or Not?

Vrije tijd door Chiara
Het is weer tijd voor een grote opruiming, vooral je kledingkast moet worden aangepakt. Je zwarte cocktailjurkje leg je alvast apart, deze is natuurlijk tijdloos. En die wijde broek zou volgend jaar wel weer helemaal in kunnen zijn. 
 
Er zijn bepaalde kledingstukken die nooit uit de mode raken. Dan heb je ook nog een categorie pieces die altijd weer in de mode raken. Wat dacht je van leren broeken, spijkerjasjes en stoere boots? En tja, de laatste groep vergeten we het allerliefst. Die verschrikkelijke fake fur kragen, luipaardprintjes en uggs heb jij allang in de vuilnisbak gegooid of zonder pijn in je hart weggegeven. Het is dat je moeder het niet toelaat, maar anders had je ook alle foto’s met het bewijs dat jij aardig wat modeflaters hebt gemaakt verbrand. 
 
Zoals die ene foto waarop je in een ordinair naveltruitje poseert a la Britney Spears. In de jaren 90 was dit hét item wat je in je garderobe moest hebben. Hoe strakker, hoe mooier! Hoe korter, hoe beter! De crop top is volgens ons natuurlijk een veel betere, degelijke versie van het naveltruitje. Deze kun je mooi dragen boven een hoge rok of broek! Maar niet iedereen is het daar mee eens. Hieruit blijkt dat het een heuse trend is onder mannen om het naveltruitje te dragen zoals wij jaren geleden deden. Social media staat vol met #Boysincroptops. Kijk maar mee! 
 
Wij vinden het een beetje gay, wat vind jij van deze hype?