WTF Journaal van donderdag 15 september

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kun je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

Vandaag in het WTF Journaal: professioneel verstoppertje spelen, Britney en Justin komen samen, betaald dutjes doen tijdens je werk. Gisteren in het WTF Journaal: man zet zijn vrouw te koop op eBay.

Justin Timberlake en Britney Spears willen samenwerken
Of je nu fan was van Britney of van Justin, het was jouw droomkoppel vroeger. Britney liet vorige week via een Q&A weten dat ze wel wat zag zitten in een samenwerking met Justin Timberlake. Tijdens een evenement vroeg E! News of Justin hier ook potentie in zag, en jawel, hij was zeer blij verrast! Dus, fingers crossed ladies! Kort verhaal lang.

Verstoppertje spelen is een echte sport!
Is sporten niet helemaal jouw ding en val je al bij het zien van een evenwichtsbalk? Niet getreurd! Van jouw favoriete spelletje is nu een échte sport gemaakt, en je kunt er zelfs prijzen mee winnnen. In Italië is namelijk jaarlijks het kampioenschap verstoppertje spelen. Een verlaten spookdorp is omgetoverd tot een waar verstoppertje-paleis. Kort verhaal lang.

Dutjes doen op je werk
In Bergen op Zoom mag je bij het petrochemische bedrijf Sabic een powernap doen in de speciaal daarvoor gemaakte rustkamer. Dit bevordert namelijk de creativiteit en concentratie tijdens het werk van de werknemers. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar dat is het niet. Er staat een speciale ligstoel, dimmende lichten en een poster van een ondergaande zon. Alles om de werknemers voor een half uurtje in slaap te wiegen. Alleen je pauze moet je er wel voor inleveren. Kort verhaal lang.

Bron, bron, bron, bron