Het nut van korte relaties (want dat is er)

Relaties door Fadak
Heb jij nog niet de ware aan de haak geslagen? En blijven sommige relaties niet langer dan twee maanden in stand? Dan hoeft dat nog geen slecht teken te zijn. Alles gebeurt met een reden: zo ook jouw relaties. Soms voelt het als een complete tijdsverspiling, maar think again, want korte relaties hebben echt wel nut. Waarom? Hierom.

 
… Ondanks dat de relatie niet heel lang stand heeft gehouden, wil het nog niet zeggen dat je gevoelens niks hebben betekend. De breuk kan zelfs harder aankomen omdat er nog heel veel dingen onbeantwoord blijven. Druk je emoties vooral niet weg, neem de tijd om het te verwerken en geef het een plekje. Later kijk je hier positief op terug.
 
… In eerste instantie vind je het misschien allemaal te veel om jezelf op te sluiten met allemaal zielige films en heel veel comfort food. Maar je kunt het ook als een mooi excuus gebruiken en genieten van al je cravings. Het is hoe dan ook belangrijk om aan het einde van elke relatie je gevoelens te verwerken. 
 
… Vrienden worden na je korte relatie? Kan prima! In ieder geval heb je geen spanning meer dat er eventueel iets kan gebeuren: dat stadium zijn jullie voorbij en dat werkte niet.
 

 
… Ook na een break-up van een korte relatie heb jij de steun van je vriendinnen nodig. Een goede manier om te checken wie je echte vrienden zijn: die staan namelijk in een oogwenk voor je deur om je een schouder te bieden.
 
… Uit elkaar? Prima reden om je weer helemaal op jezelf te richten. Ga lekker los tijdens het shoppen, maak een afspraak bij de kapper, laat je nagels doen en ga lekker een avondje stappen met vrienden. En vergeet vooral niet te genieten.