Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Waarom jij echt niet zonder je bff kunt

 
Zij is jouw ketchup op je frietjes, je kunt niet zonder! Een dagje shoppen, een Netflix and chill dag of een citytrip is simpelweg niet compleet zonder haar. Jij zou niet weten wat je zonder jouw sister from another mister zou moeten. 
 
Als jij zelf had mogen bepalen wie jouw tweelingzus zou zijn, dan was zij het natuurlijk. Maar gelukkig hebben jullie geen bloedband nodig om elkaars zielsmaatje te zijn. Jullie kunnen echt niet zonder elkaar. Als jullie elkaar een week niet hebben gezien, voelt het als een maand. Daarom appen jullie elke dag en weten jullie alles over elkaars leven. Jullie mooiste en gekste herinneringen delen jullie met elkaar. Jouw toekomstige kindjes zijn al uitgehuwelijkt aan die van haar. Al wordt het lastig om twee vrije huizen naast elkaar te vinden, verder dan vijf kilometer van elkaar vandaan gaan jullie echt niet wonen. En jullie lover weet heel goed; hij heeft niet alleen een relatie met jou, maar ook met je bff. Die krijgt hij er gewoon gratis bij, tot op zekere hoogte natuurlijk! Op mannen na, delen jullie namelijk alles! Nee, jij kunt echt niet zonder je bff en wel hierom; 
 
… Je bespreekt alles met haar, zij is jouw luisterende oor en vice versa. Jullie vertellen elkaar alles en roddelen heel wat af. Gossip Girl valt in het niets bij jullie! 
 
… Haar advies is goud waard, of het nu gaat over guys, kleding of werk, haar advies durf jij blindelings te volgen. En andersom natuurlijk ook. Jullie zijn eigenlijk een beetje elkaars persoonlijke Dr. Phill, maar dan de jongere, niet kale en knappe versie natuurlijk! 
 
… Zij weet precies wat er in jouw hoofd om gaat, jullie kennen elkaar door en door. Heeft zij een rotdag achter de rug? Dan weet jij welke smaak ijs zij nodig heeft om zich weer goed te voelen. Gaan jullie terrassen en ben jij te laat? Zij heeft al besteld voor jullie beiden. Thanks sis!
 
 
… Jullie delen dezelfde humor en hebben hierdoor oneindige lachbuien. Soms hoeven jullie elkaar maar één blik te geven om in de lach te schieten. 

… Jullie hoeven niet perse de deur uit, maar hebben genoeg aan elkaars aanwezigheid. Samen een hele dag in bed liggen of op de bank hangen is een activiteit op zich. Jullie hebben hoe dan ook toch wel de grootste lol. 

… Een leugentje (zelfs om eigen bestwil) zit er niet in. Heb jij kledingadvies nodig? Jouw vriendinnetje zal jou niet voor paal laten lopen! Ook hoef jij niet bang te zijn dat ze achter je rug om over jou praat. Jullie vertrouwen elkaar door en door. 

… Je kunt jezelf zijn bij haar, schaamte komt niet voor in jullie gezamenlijke woordenboek. Zij loopt gerust halfnaakt door jouw appartement en jij laat de toiletdeur bij haar thuis openstaan als jij aan het kakken bent. Jullie zijn ten slotte familie! 
 
… Jullie delen dezelfde liefdes. Muziek, kleding, films, uitjes, vakantiebestemmingen… Het maakt niet uit! Behalve boys natuurlijk. Jullie smaak verschilt wat guys betreft wel en dat is maar goed ook! 
 
… Zij accepteert jou en jij haar. Jij lacht haar niet uit, omdat ze nog steeds fan is van Sesamstraat en zij zal je nooit beoordelen op je barbieverzameling. 

... Zij motiveert je enorm. Wil je een paar kilo's afvallen? Dan neemt ze in plaats van een zak chips, zelfgemaakte popcorn mee. En als jij wil gaan sporten, doet ze gezellig met je mee. 

... Jullie gunnen elkaar het allerbeste. Staat dat jurkje jullie beiden geweldig, maar is er nog maar één in jullie maat? Zij heeft m harder nodig, dus neemt zij het jurkje mee naar huis. Ben jij onzeker over je kans om model te worden? Dan geeft zij je op voor een talentenjacht! 

… Ze staat altijd voor je klaar, 24/7 and no matter what. Sta jij met pech langs de weg? Je redder in nood is al onderweg! Heeft zij niets om aan te trekken? Dan kom jij in je lunchpauze even snel dat leuke jurkje langsbrengen. 
 
Sharing is caring, jullie delen alles met elkaar en doen alles samen! 
 
Dus… Is jouw beste vriendin ook onmisbaar in je leven? Laat haar dit dan weten! Plan maar weer snel een date in of stuur haar een lief berichtje! 
 
Wat ontbreekt er volgens jou nog aan dit lijstje?