Warning: Deze mensen gaan het meest vreemd!

Relaties door Fadak
Vreemdgaan is misschien wel een van de meest verschrikkelijke dingen die je kan overkomen in een relatie. Het heeft enorm veel invloed op je zelfvertrouwen, maar het kan er ook voor zorgen dat je vertrouwen in de mensheid afneemt. 
 
De persoon die jij date kan zich in het begin heel anders voordoen. Misschien zo goed dat jij geen eens meer doorhebt dat hij langzamerhand veranderd. Er zijn dus een aantal types die sneller vreemdgaan dan andere personen. Uit onderzoek blijkt dat deze 7 type mensen het meest vreemdgaan. Benieuwd? Hier komen ze!  


 
IT’ers
Mannen die in de IT werken. Ze zien er zo onschuldig uit met hun hoodies en ze lijken engelengeduld hebben op het moment dat ze je laptop fixen. Maar schijn bedriegt ladies. Vele blijken hun eigen sluwe (technologisch-gerelateerde) manieren te hebben om vreemd te gaan. 
 
Fransen
Ze zijn sexy, romantisch en dat accent... Het is bijna onmogelijk om dat te weerstaan. We kunnen het ze bijna niet kwalijk nemen, want je zou bijna denken dat ze er niks aan kunnen doen. Volgens een onderzoek blijkt dat Fransen een romantisch beeld hebben wat betreft affaires. 
 
Shopverslaafden 
WHUT? Maar bijna elke vrouw is toch gek op winkelen? Het schijnt dus dat shopaholics meer doen dan het bestrijden van de economische crisis... Vreemdgaan dus. Het is gebleken uit een onderzoek dat op het moment dat vrouwen vreemdgaan, ze ook meer uitgeven aan hun uiterlijk. 
 
Social media verslaafden 
In 2016 kan het bijna niet anders meer. Bijna iedereen zit zowat vastgeklemd aan haar/zijn smartphone. We gaan er mee naar bed en we staan er ook weer mee op. Volgens een onderzoek dat uitgevoerd is door de universiteit van Missouri: ‘Those who Tweet, cheat’. 
 
 
Blonde vrouwen 
Blondes have more fun? Misschien is dit net iets te letterlijk overgenomen door bepaalde blonde vrouwen. En kom jij als blondine soms ook sneller in de verleiding? Oeps. 
 
Leeftijd dat eindigt in 9
Vermijd een date als deze persoon 19, 29, 39-jarige en alles wat eindigt op een 9 is. Het blijkt dat deze mensen sneller geneigd om vreemd te gaan, omdat ze moeten dealen met het feit dat ze een ‘nieuwe’ levensfase binnenstappen. 
 
Rock fans 
De Britse versie van Second Love heeft een onderzoek gedaan en daaruit is gebleken dat 41% van de vreemdgangers houden van rock muziek. En dit zal je misschien verbazen, maar degene die het minst vreemd gaan hielden van rap.

Val jij onder één van deze types?