Herkenbare situaties als je met twee mannen date

Relaties door Fadak

Terwijl sommige vrouwen moeite hebben om überhaupt één man te vinden waarmee ze kunnen daten, heb je vrouwen die met twee mannen tegelijkertijd aan het daten zijn. Je weet dat het niet goed zit, maar je wilt beiden niet laten gaan. 
 
Als het aan jou lag zou je met beiden mannen willen trouwen, alleen is dat onmogelijk in deze wereld. Je hebt dus eigenlijk alleen maar de keus om je liefde voor de mannen gescheiden te houden. 
 
 
Ben jij quilty aan het daten van twee mannen? Dan herken jij jezelf sowieso in de volgende situaties; 
 
#1. Geheimzinnig 
Het is niet zomaar iets om met twee personen tegelijkertijd te daten en al helemaal niet voor een vrouw. Daarom heb je het gevoel dat je dit niet makkelijk kunt bespreken met je vriendinnen. Want hoe kun je ze ervan overtuigen dat je op allebei de mannen werkelijk verliefd bent. 
 
#2. Afstandelijk 
Je wilt ze allebei niet kwijtraken, maar je kunt ook niet met beide een relatie aangaan. Vandaar dat als het allemaal iets te serieus voor jou lijkt te worden, neem jij al gauw afstand. 
 
#3. Dagdromen 
Saaie vergadering? Of een vriendin die weer loopt te zeuren over hoe moeilijk ze het heeft? Jij kunt je wel even afzonderen door te dagdromen. En bof jij even, je hebt niet één, maar twee lovers waarover je kunt dagdromen. Lucky you


 
#4. De avontuurtjes 
Tussen de lakens moet je nog weleens oppassen dat je niet per ongeluk de verkeerde naam schreeuwt. Hoe awkward zou dat zijn! ‘
 
#5. Geen keus maken 
Als het erop aankomt kun je totaal geen keuze maken voor wie je wilt gaan. Ze zijn gewoon allebei onvervangbaar. De één is veel beter op romantisch gebied en de ander weet hoe die je aan het lachen moet maken. Ze hebben gewoon allebei eigenschappen waar je gek op bent en dat snappen de mensen in je omgeving gewoon niet. 
 
Heb jij weleens met twee mannen tegelijkertijd gedate?