Swipe naar links of rechts voor een spermadonor

Vrije tijd door Chiara

Ben jij toevallig op zoek naar een spermadonor? Naast een spermabank of een bekend iemand als donor vragen, is er een nieuwe manier om de juiste match te vinden. Swipe jij naar links of rechts? Tegenwoordig gebruik je gewoon Tinder! 
 
Helaas zijn er veel mensen met een onvervulde kinderwens. Denk hierbij bijvoorbeeld aan stelletjes waarbij de man geen, of niet genoeg, zaadcellen heeft, alleenstaande vrouwen of lesbische stelletjes. Gelukkig is het tegenwoordig geen taboe meer voor hen om te kiezen voor een spermadonor. Maar de zoektocht naar de juiste match verloopt niet altijd even snel. Daarom heeft The London Sperm Bank een nieuwe mobiele app gelanceerd waarin gebruikers een spermadonor kunnen zoeken. Er kan gezocht worden op basis van bepaalde eigenschappen, zoals het ras, de nationaliteit en de kleur van de ogen. 
 

Dit klinkt best logisch, maar....Deze app werkt precies hetzelfde als Tinder! Dat we lekker naar links of rechts swipen om de ware (lees een onenightstand of een leuke date) tegen te komen, is tegenwoordig normaal. Maar om een soortgelijke app te gebruiken om de juiste donor voor jouw kinderwens te vinden?! Daar staan wij een beetje raar van te kijken! Toch kun je voor bijna 1100 euries gebruik maken van de app en op de Tinder-wijze browsen door verschillende potentiële vaders. Je kunt zelfs een verlanglijstje maken en wanneer er een donor met jouw wishes voorbij komt, krijg je zelfs een melding! Heb jij een match? Dan word het spermamonster naar de specialist van de vrouw die de behandeling ondergaat toegestuurd.

Een hele moderne en praktische manier om aan de perfecte donor te komen. Dus ben of ken jij iemand die desperately opzoek is naar een perfecte donormatch? Dan heb jij hierbij DE gouden tip! Want privacy en totale controle, dat kan iedereen wel gebruiken bij zo'n cruciale keuze natuurlijk... Toch?! 
 
Zou jij deze methode gebruiken om aan een donor te komen?