Seks & relaties / Seks
Seks

8x irritante dingen die mannen doen tijdens de seks

Soms heb je van die vrijpartijtjes die niet een bepaalde goede indruk achterlaten. Je blijf jezelf maar afvragen waaraan het ligt. ‘Komt nou het door mij of snapt hij het gewoon niet?’ Of lag het misschien toch aan de omgeving? 
 
Waaraan het ook ligt, er zijn altijd van die dingen die mannen doen waardoor het opeens heel awkward wordt en je geen idee hebt hoe je op dat moment moet reageren. Want je wilt ook absoluut geen moodkiller zijn. 
 
 
Aan deze dingen die mannen doen kunnen wij ons enorm ergeren tijdens de seks;
 
… De momenten dat ze alleen maar bezig zijn met zichzelf. Wij zitten nou eenmaal anders in elkaar dan mannen en ook wat betreft seks. Het allerbelangrijkste tijdens het avontuurtje willen ze nog weleens overslaan; het voorspel. En als ze eens wat geduld en passie kunnen tonen, dan zouden we al helemaal tevreden zijn. 
 
… Niks is een grotere afknapper dan de gehele tijd vragen of we het wel lekker vinden, stop hier onmiddellijk mee. Geloof het of niet, maar je merkt het echt wel of we iets wel of niet lekker vinden. 
 
… We houden van afwisseling in bed, echt waar. Maar dat betekent niet dat ze om de 10 seconde van standje moeten veranderen. Niks is vervelender dan het moment dat je enorm aan het genieten bent en hij je binnen no-time de andere kant opdraait, why?!
 

 
… Oeps, probeert hij de verkeerde ingang te gebruiken? Zeg het dan meteen. Anders gaat het pijn doen... 
 
… Je hoofd van de ene kant naar de andere kant duwen op het moment dat je hem oraal aan het bevredigen bent. Dit kan er in één keer voor zorgen dat jij geen zin meer hebt om hem oraal te bevredigen. 
 
… Oké, we vinden het heerlijk als je ons daaronder verwent. Maar we hebben liever niet dat we onszelf erna kunnen proeven. Dus zoen ons dan vooral niet! 
 
… Als het eraan komt, zijn we best ouderwets. We houden ervan als een man initiatief neemt in bed. Ze hoeven dus echt niet alles aan ons over te laten, dat is so boring
 
… Als mannen ‘plotseling’ een idee hebben voor een nieuw standje en je weet dat het iets is wat voornamelijk in grote mensen films gebeurt, haken we al af. We zitten niet in een film, dit is real life. 
 
Wat vind jij het meest vervelend wat een man kan doen tijdens de seks?