Seks & relaties / Seks
Seks

Op dít tijdstip willen vrouwen het liefst van bil

Het lijkt erop dat onze lovers in de ochtend altijd zin hebben in een vrijpartij. Als je net wakker bent voel jij zijn morning wood al tegen je kont aan branden. Jij voelt je nu alleen niet bepaald sexy, dus waarom per se in de ochtend? 

Als jij net ben ontwaakt moet jij er echt niet aan denken. Hoe kun je nu opgewonden raken van morning breath, een vogelnest kapsel en nare lichaamsgeurtjes? Vermoeid duw jij je hitsige lover maar eventjes naar de andere kant van het matras. Hij mag zichzelf maar fijn een handje (letterlijk) helpen onder de douche. Jij draait je liever nog een keer of 20 om en begint wanneer je wakker bent graag aan andere, belangrijkere ochtendrituelen. Ontbijten, een frisse douche, een mooie coupe en een opgetut gezichtje gaan natuurlijk voor een potje zweten zo vroeg in de ochtend. Maar wanneer je ‘s avonds in bed kruipt, tegen je lover aan, begint het wel te kriebelen tussen jouw beentjes. Juist dan heb jij zin om een mooi setje aan te trekken, een sensueel muziekje op te zetten en wat kaarsjes aan te steken. Om vervolgens heerlijk te genieten van elkaars lichaam voor het slapen gaan. 

 
Nee, jouw partner is niet per se een ochtendmens en jij hoeft ook geen nachtbraker te zijn. Dat hij liever in de ochtend vrijt en jij voor je schoonheidsslaapje, is wetenschappelijk gezien verklaarbaar. Wetenschappers zijn zelfs achter het stipte moment gekomen waarop wij het liefst seksueel actief zijn. Vrouwen zijn het meest opgewonden om 23.41 uur en mannen gaan het liefste tekeer tussen de lakens om 07.54 uur. Dit komt namelijk omdat het libido van mannen een piek bereikt tussen zes en negen uur in the morning. Vrouwen daarentegen hebben het liefst intercourse tussen 23.00 en 02.00 uur, terwijl slechts 16 procent van het mannelijke geslacht dan nog in is voor een vrijpartij. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat jouw partner jou gewoon laat liggen als  je hem opwacht in een spannende outfit. Hoe bedoel je overhalen…? Dat hij van jou af moet blijven wanneer je wekker nog niet eens is afgegaan, wil niet zeggen dat hij niet van bil kan gaan voor jullie je naar dromenland begeven! 
 
Want uit onderzoek is ook gebleken dat mannen op elke dag van de week wel in the mood zijn. Terwijl vrouwen het aan het einde van de week vaak laten afhangen van hun humeur. Aan het begin van de week zitten Venus en Mars op één lijn, maar hoe dichter wij vrouwen bij het weekend komen, hoe meer wij het laten afhangen van onze mood(swings). Wat weer betekent dat mannen vaak maar gewoon genoegen moeten nemen met de nachtelijke avontuurtjes. In de ochtend zijn de meeste vrouwen sowieso vaak niet te genieten. Laat staan aan het einde van een zware, hectische en emotionele week. Dus wanneer jij wakker wordt met een ‘verrassing’ tegen jouw achterwerk aan, weet je nu in ieder geval waarom. En wanneer jij hem vervolgens afwijst, is dit puur om wetenschappelijke redenen natuurlijk! 
 
Wanneer ben jij het meeste in de mood?