Floris? vluchtjes: Blind date

Intiem door Floris
Piloten hebben een bepaald imago, dat weten we allemaal. Maar dat maakt voor mij helemaal niet uit. Ik geniet van mijn leven als piloot en van mijn pleziertjes. Op de grond én in de lucht. Lees hier de nieuwe column van onze Floris.
 
Vorige keer…
Na een tijdje begon de boel daar beneden een beetje te jeuken. We hadden het veilig gedaan, dus een SOA leek mij onwaarschijnlijk. Toch besloot ik even langs de dokter te gaan, aangezien de jeuk steeds erger werd. En wat bleek: schaamluis. Onschuldig, maar toch vet irritant. En je snapt het… Daar gaat voortaan gewoon weer om de paar dagen een mesje over. Voor mij geen jeukende vrienden meer! 
 
Nooit meer vergeten
Jullie zullen wel denken…. Die Floris heeft zo ontzettend veel scharreltjes, is hij dan nooit verliefd geweest? Ik kan jullie vertellen dat dat niet vaak is voorgekomen, maar de laatste keer vergeet ik in ieder geval nooit meer. 
 
Ik had voor de zoveelste keer een vlucht naar Florida en ook daar zou de crew weer een paar dagen moeten blijven. Eén van de stewardessen aan boord vertelde over haar vriendinnetje Brittany. Ze zei dat ze net weer single was en ik haar sowieso leuk zou vinden. Ze vond dat ik ook eens een keer een vaste vriendin moest krijgen, dus regelde ze een blind date voor ons. 
 
 
Daar zat ik dan
Ik zat in een luxe restaurant aan de kust te wachten op Brittany. Ik had alleen nog maar foto’s van haar gezien en was bang dat ik haar niet zou herkennen. Maar toen er een ontzettend mooie verschijning binnenkwam lopen kon dat alleen maar m’n date zijn. 
 
We hadden het over van alles en nog wat. Er was een klik, dat zeker! Na de date bracht ik haar thuis. Ze vroeg of ik nog binnen wilde komen, maar ik bedankte daarvoor. Ik had namelijk echt het gevoel dat het iets kon worden en dan wilde ik niet de eerste avond al met haar in bed belanden. 
 
Afstand
Een paar dagen later was ik weer in Nederland. We hadden constant contact gehad over WhatsApp en belden zelfs twee keer per dag. Ik geef het niet snel toe, maar ik werd verliefd. Dat merkte ik gelijk. Alles was leuk aan haar… Ik was dan ook superblij toen ik even later hoorde dat ik snel weer een vlucht had naar Florida. Dan kon ik haar weer zien. 
 
Toen ik aankwam stond ze me op te wachten bij m’n hotel. Ze sprong in m’n armen. Dit gevoel was zó geweldig. We gingen naar m’n kamer en we konden niet van elkaar afblijven. We hadden geweldige seks én geweldige gesprekken. Dat heb ik niet snel met een vrouw kan ik je vertellen. 
 
Relatie of toch niet?
Ik baalde elke keer weer wanneer ik in het vliegtuig terug naar huis zat. Ik telde de dagen af totdat ik haar weer zou zien. Ik had een week vrij genomen om naar haar toe te kunnen en om uit te zoeken of we er verder mee zouden gaan. Het was toch een aardig afstandje, maar ik stond zeker open voor een relatie.
 
Ik kwam aan op de airport en Brittany wachtte me op. Ik verbleef bij haar, dus dit zou de ultieme test worden voor ons. Ook vond ik het fijn om eindelijk weer eens leuke dingen met haar te kunnen doen. We gingen o.a. naar een feest, reden naar Disney World en relaxen op het strand. De laatste dag was aangebroken. Het was tijd om het eindelijk eens te hebben over onze gevoelens, maar dat had ik misschien beter niet kunnen doen… 
 
 
Klap in m’n gezicht 
Brittany vertelde me dat ze me erg leuk vond, maar dat ze ook nog gevoelens had voor d’r ex. Omdat hij dichterbij woonde dan ik wilde ze eerst met hem alles uitzoeken… Deze had ik niet aan zien komen, ik voelde me zelfs een beetje ‘gebruikt’, terwijl het meestal andersom was. Ik voelde me rot, want ik was toch helemaal naar haar toegekomen. Ik had een leuke week gehad, maar eigenlijk was dus alles voor niks geweest… 
 
Ze zette me die avond af op het vliegveld en ik heb haar alleen nog gesproken om te vertellen dat ik goed was aangekomen. Op Facebook zag ik dat ze twee dagen later haar status had veranderd naar “In een relatie met Anthony”. Yup, d’r ex… Je begrijpt wel dat ik nu even klaar ben met gevoelens voor vrouwen. 
 

Floris is een piloot bij een grote Nederlandse luchtvaartmaatschappij. Hij is 34 jaar oud en hartstikke single. Met de nadruk op hartstikke... Hij geniet van elke minuut van de vlucht en natuurlijk ook van de mooie stewardessen. Vanaf nu lees je om de week een column over zijn werk als piloot én ‘activiteiten’ in de lucht en op de vaste grond.