Liefde / Relaties
Relaties

Dingen waar mannen aan moeten wennen als ze een doglady gaan daten


Je liefde voor je viervoeter is net zo onvoorwaardelijk als een moeders liefde voor haar kind. Wanneer je vriend opgegroeid is zonder hond, kan het even lastig voor hem zijn. Aan deze dingen moet een man wennen als hij een doglady date
 
Als je een nieuwe relatie aangaat, zijn er altijd dingetjes waar je even aan moet wennen. Dat hij zondagochtend dauw loopt te trappen met zijn voetbalvereniging en daarom vroeg moet opstaan, is niet bepaald gezellig, maar goed. Hij houdt ervan. Zo hou jij van je hond. En aan deze dingen zal je liefje toch moeten wennen: 
 
Overal hondenharen
Niet alleen in de wasbak, in het doucheputje en in bed zal hij jouw haren aantreffen, maar ook de grond zal, met name wanneer je hond in de rui is, bezaaid zijn met hondenharen. Jouw viervoetertje kan er overigens ook niets aan doen dat-ie een heleboel zand met zich meeneemt in huis. 
 
Hondenverjaardagen worden gevierd
Jouw verjaardag wordt gevierd en die van je vriend laat je ook niet stilletjes aan je voorbij gaan, maar ook voor de verjaardag van Vivi moet een partijtje worden gehouden. Dat betekent inderdaad dat jullie samen een taartje voor je kwispelende vriend gaan maken, mét een aantal kaarsjes dat gelijk staat aan het aantal jaren dat je hond al op aarde rond rent. 
 
Het bed wordt gedeeld 
Toen hij een relatie met jou aanging, had hij nooit verwacht het bed ook nog te moeten delen met een andere man, maar het is niet anders. Jouw hond mag zo af en toe gewoon aan het voeteneind liggen. Geen discussie over mogelijk. En ook de bank wordt gedeeld met jouw Max. 
 
‘Ik hou van je’s’ zijn vaak voor de hond
Je wilt zo af en toe je vriend best de liefde verklaren, maar het meeste geliefkoos gaat naar je hond. Dat viervoetertje van je moet toch wel weten wat je voelt. Maar ook wanneer je je zin begint met ‘lieverd’, zou het maar goed kunnen dat je de aandacht van je hond probeert te trekken en niet die van je vriend. 
 
Hij is opeens ‘papa’ 
Wanneer je net een relatie hebt, begin je heus niet al meteen aan kinderen. Maar je vindt het wel zo leuk om af en toe naar jezelf te refereren als ‘mama’. Het spreekt dus wel voor zich dat je vriend dan de nieuwe vader van je hondje wordt. Je vriend moet dus niet gek opkijken als je opeens zegt dat je hond de stok maar naar papa moet brengen. 
 
Welke doglady trekjes heb jij?