Waarom je moet shoppen op de mannenafdeling

Fashion door Sascha


Dat er oneindig veel kledingwinkels voor vrouwen op de wereld bestaan, wil nog niet zeggen dat vrouwen daar genoegen mee nemen. Door ook nog eens op de mannenafdeling te scoren, houden vrouwen alle opties open. En niet voor niets!
 
Want ook op de mannenafdeling kunnen vrouwen goed slagen, zoals vrouwen dat praktisch in iedere winkel kunnen. Waarom shoppen op de mannenafdeling altijd een goed idee is, leggen wij jou haarfijn uit! En hey, die boyfriend jeans heet niet voor niets zo, toch?

 

 

 

 

 
Lekkere vesten
Ben je ooit weleens verdronken in zo’n heerlijk groot mannenvest? Nee? Wij zeggen doen! Niks heerlijkers dan op de bank ploffen en je nestelen in een gigantisch groot vest. En waar zijn deze grote, fluffy vesten te vinden? Juist, op de mannenafdeling!
 
Anders dan een ander
Al die jurkjes, rokjes, broeken en tops van de vrouwenafdeling zijn natuurlijk de moeite waard om aan te schaffen, maar dan loop je wel het risico in een item rond te lopen waar iedere vrouw in Nederland in rondloopt. Draag jij een tof shirt van de mannenafdeling, dan heb je daar in ieder geval geen last meer van!
 
Lekker recht voor zijn raap
Op de mannenafdeling is het what you see, is what you get. Geen honderden verschillende namen voor een broek, of tachtig soorten versies van hetzelfde shirt. Lekker simpel, lekker casual en je weet in één oogopslag precies waar je aan toe bent. Zoveel keus op de vrouwenafdeling is fijn, maar daarnaast ook knaplastig. Te veel keus arghhhhh!
 
Kleine voetjes
Voor de vrouwen onder ons met kleine voetjes, is de mannenafdeling perfect! De schoenenafdeling voor de jongens is én leuk, én goedkoop. Twee vliegen in één klap dus! Je kunt precies dezelfde exemplaren vinden maar dan voor de helft van de prijs, en dat vinden wij vrouwen natuurlijk heel erg fijn.

Oversized

Zo moeilijk als de zoektocht soms is naar een oversized spijkerjasje op de vrouwenafdeling, zo makkelijk zijn deze te vinden bij de mannen. Bij de vrouwenafdeling kun je wel spijkerjasjes vinden, maar echt een oversized versie, ho maar. Thank god kun je daarvoor terecht bij de mannen, gegarandeerd dat je slaagt!

 
Niet zo tuttig
Vrouwen kleden zich nou eenmaal graag vrouwelijk, maar soms is het ook juist goed om voor wat afwisseling te gaan en te kiezen voor een stoere look. Stoere items vind je gegarandeerd op de mannenafdeling! Van rock ’n roll shirtjes tot hippe, oversized truien. Love it!
 
Let’s go basic
Items voor vrouwen kennen ontzettend veel kleuren, kraaltjes, touwtjes, etc. Oftewel: tierelantijntjes. Mannenkleren daarentegen zijn lekker neutraal. Niet al te felle kleurtjes, gewoon lekker basic. Ook dit is handig om in je kast te hebben hangen, en dus een reden om lekker te loeren tussen de mannenrekken.
 
Goedkoper
Wij begrijpen het nog steeds niet, maar vrouwen betalen altijd meer voor hun kledingstukken dan mannen. Mannen slaan zo vijf t-shirts voor 20 euro in, waar vrouwen minstens een briefje van 50 kwijt zijn. Nog een extra reden dus om je snel te verplaatsen naar de mannenafdeling.
 
Shine bright like a diamond
Hoe gek wij vrouwen dan ook mogen zijn op al die mooie topjes met open rug, op de een of andere manier zijn ze altijd doorschijnend. Mannenshirts daarentegen hebben daar helemaal nooit mee te kampen. Ben je dus op zoek naar een niet doorschijnend t-shirt waaronder jij lekker iedere kleur beha kunt dragen die je wilt, sla je slag dan op de mannenafdeling!
 
Neem jij soms ook weleens stiekem een kijkje tussen de mannenrekken?