Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Op zoek naar een eng Halloweenkostuum? Dit is het engste masker ooit...


Oktober is een hele fijne maand. We mogen weer genieten van warme chocolademelk met een dikke toef slagroom en mogen onze fancy mantels weer uit de kast halen. En het leukste verkleedfeestje is er ook deze maand! Heb jij je outfit al? 

Okay, het duurt misschien nog een paar weken voor het Halloween is, maar als vrouw zijnde willen we nu eenmaal tot in de puntjes voorbereid zijn. Helaas is het kiezen van de juiste outfit niet makkelijk. Het liefste ga je als een sexy katje, een stewardess of iets in die richting. Vorig jaar kwam je nog weg met je zusterspakje, alleen omdat je er een paar bloedspetters aan toe had gevoegd. Halloween gaat nu eenmaal om griezelen en angstaanjagende looks, dus dit jaar wil jij extra je best doen. Daarom helpen wij je een handje… 
 
 
Bizar masker
Je hele social media is waarschijnlijk al plat gegooid met het siliconen vagina masker. Als jij denkt dat dit HET perfecte item is voor jouw griezelige Halloweenkostuum, heb je het flink mis. Er is namelijk een nog meer freaky masker op de markt. Dit masker staat garant voor een major shock voor iedereen die jij 31 oktober tegenkomt. Het is de perfecte ‘partner in crime’ van het poezenmasker. Wij presenteren je graag het...*tromgeroffel*... PENISMASKER!!! 

En dat is nog niet alles. Je kunt namelijk kiezen uit de lichte en de donkere variant, zodat jouw dickhead perfect matcht met je huidskleur. Ook heeft het kutmasker (letterlijk en figuurlijk) twee gaatjes (hoe ironisch!), zodat jij niet zomaar tegen een boom aanloopt. Misschien kun je zelfs als duo gaan met je BFF of lover? Want wat is een patatje zonder ketchup, peper zonder zout en thee zonder koekje? Wat is jouw bed zonder Netflix, een verjaardag zonder taart en een vajajay zonder mannelijk geslachtsdeel? Je moet alleen nog even uitvechten wie er als dickhead gaat en wie de kutkop van het stel zal zijn! 
 

 
Alsof het nog niet beter kon; het masker is slechts 18 eurootjes! Als je als duo wilt, ben je wel iets duurder uit… De vaginale variant is namelijk 454 euro waard. Daar kijken wij vrouwen niet van op, wij zijn namelijk het sterkere geslacht! Tja en als je nu nog twijfelt, wat wij absoluut niet begrijpen (kuch), dan kun je het altijd eventjes uitproberen. Je kunt je geld na 14 dagen nog terug krijgen. Dus als jij je bedenkt en geen penis transformatie meer wil aangaan, stuur jij het masker gewoon lekker retour! 
 
Wat was jouw meest angstaanjagende kostuum ooit?