Tekenen dat hij aan je denkt

Relaties door Chiara

Je hele kladblok staat vol hartjes met zijn initialen erin verwerkt. Je collega moet je af en toe even wakker schudden, maar jij kan het niet helpen. Hij heeft nu eenmaal de totale controle over jouw gedachte. En hij... Denkt hij aan jou? 

 

 

 

Al heb je de hele dag met hem doorgebracht en is hij nog geen minuut de deur uit, zelfs dan mis je hem al. Jij kan het niet helpen dat jij zijn heerlijke armen, zijn volmaakte lippen en dromerige ogen het liefst de hele dag door om je heen hebt. Vanaf het moment dat hij je een afscheidskus geeft, tot het moment dat je weer in zijn armen rent, denk jij dan ook aan niets anders dan hem. But what about him? Spook jij ook wel rond in zijn gedachten? Vaak heb jij het idee van niet, maar deze signalen verraden dat jij wel degelijk in zijn hoofd zit!
 
 
… Hij stuurt je een berichtje of belt je zelfs eventjes tijdens zijn lunchpauze. Waarschijnlijk kaart hij een lullig onderwerp aan, bijvoorbeeld wat je aan het doen bent of wat je hebt gegeten, maar eigenlijk spook jij gewoon rond in zijn gedachten. 
 
… Wanneer hij gaat slapen stuurt hij je welterusten en wanneer hij wakker wordt appt hij je goedemorgen. Omdat jij nu eenmaal het eerste en het laatste bent waar hij aan denkt. Smelt! 
 
… Zelfs wanneer hij op stap is laat hij even weten hoe het met hem gaat. En vraagt hij of jij ook oké bent en wanneer jullie samen een keertje op pad gaan. 
 
… Hij vraagt hoe dat ene belangrijke gesprekje met je collega is verlopen, of je een leuke shopdag hebt gehad met je BFF en of je moeder al uitslag heeft gehad van de dokter. Hij wil graag weten wat er in je leven afspeelt en denkt aan belangrijke of leuke gebeurtenissen in jouw leven. 
 
… Hij tagt je in een filmpje van een jongen die in de sloot fietst, omdat jij hem hebt gezegd dat dit het meest beschamende is wat jou ooit is overkomen. Vervolgens stuurt hij je een foto van een kat, simpelweg omdat dit jouw lievelingsdier is. Alles wat hij tegenkomt op social media moet hem nu eenmaal denken aan jou. 
 
… Hij herinnert zich al jullie mijlpalen en begint vaak over jullie eerste date, wat je toen aan had en hoe leuk dat restaurantje was. Of dat het zo hard regende tijdens jullie eerste kus. 
 

… Hij verrast je met een bos roze rozen, omdat jij laatst zei dat dit jouw favoriete bloemen zijn. Of hij neemt chocola met karamel en zeezout voor je mee, omdat je die zo lekker leek toen jullie deze tijdens het reclameblok tegenkwamen. 
 
… Hij haalt je onverwachts op van je werk, het treinstation of bij jou thuis, omdat het zulk rotweer is. Jij en je suède laarzen zijn hem eeuwig dankbaar! 
 
… Hij zet uit zichzelf die ene film op waar jij het laatst over had, of neemt je mee naar jouw lievelingsrestaurant. En heel misschien verrast hij je dan wel met dat ene horloge wat al maandenlang bovenaan jouw verlanglijstje staat. 
 
Hoe weet jij dat hij aan je denkt?