Beauty / Haar
Haar

Deze dingen herken jij als je nooit zin hebt om je haar te doen

Reageer 0

We willen allemaal flawless de dag doorkomen, maar als het mogelijk was dan zouden we daar het liefst 0,00 moeite voor doen. Maar helaas is dit niet de realiteit. Fashionable kleding, een leuke hairdo, wat make-up en je bent ready
 
Zo klinkt het eigenlijk allemaal heel makkelijk, maar er komt meer bij kijken. Vooral als het gaat om het creëren van een leuke hairdo. Kort, lang, krullend of stijl haar, je moet er overal tijd insteken. Behalve als je gaat voor een simpele en nonchalante rommelknot. Het zal je verbazen, maar er zijn periodes waarbij je echt geen zin hebt om je haar te doen. Vooral in de winter draaien we ons nog liever een paar keer om in bed, in plaats van dat we ons bezighouden met ons haar. Heb jij 9 van de 10 keer nooit zin om je haar te doen, dan zijn deze dingen vast heel herkenbaar voor jou! 
 
 
… Het moment dat je bij de kapper zit en je ideale kapsel omschrijft en zij zegt: ‘Als je het zo met de stijltang doet en dan met de krultang’, je weet dan niet hoe snel je moet afhaken. Houd het maar gewoon op één lengte! 
 
… Elke keer denk je er eens wat verandering in te brengen en sla je allerlei stylingsproducten in. Na één keer moeite gedaan te hebben, heb je het alweer gezien en liggen alle producten alleen maar stof op te vangen en is het meer decoratie dan voor gebruik. Bye, goede voornemens. 
 
… Meestal loop je met een staart of knot rond. Hoe graag je het ook vaker los zou willen doen, het is gewoon veel gemakkelijker om het in een staart te dragen. 
 
… Als je per toeval langs een spiegel loopt, baal je toch dat je in de ochtend niet even de tijd hebt genomen om er wat van te maken. Iedere keer denk je ‘morgen ga ik het echt doen’, maar hier komt echt niets van in. Je schoonheidsslaapje is jou veel meer waard. 
 
 
… De tijd nemen om de perfecte outfit te vinden, daar heb je geen problemen mee. Contouren, wenkbrauwen bijtekenen, wat kleur op de lippen, je doet het maar al te graag. Maar een borstel door je lokken heen halen? Hell no. 
 
… Er zit ook wel een klein voordeel aan dit gedrag. Jij hebt namelijk altijd genoeg elastiekjes bij je en dus ook voor je vriendinnen die nooit een elastiekje bij zich hebben. Win-win situatie! 
 
Heb jij ook nooit zin om je haar te doen? 
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen