Haartrends die dit najaar helemaal hot zijn

Haar door Amy

Ben je helemaal uitgekeken op je zomercoupe en ben je toe aan iets nieuws? Dan is dit misschien wel iets voor jou. Laat je inspireren door de laatste trends en wie weet loop jij deze herfst met een van deze prachtige kapsels.

De herfst is bijna weer begonnen, tijd om de haartrends voor de herfst onder elkaar te zetten. Wat zijn er weer mooie nieuwe trends voor het komende seizoen! Wij zijn in ieder geval fan. Benieuwd? Je ziet ze hieronder! 


Warme tinten doen het altijd goed in de herst. Dit jaar is de kleur koper helemaal hot. Ook doet de kleur 'bronde', deze kleur zit tussen bruin en blond in, het goed. Deze goudbruine kleur met fijne highlights zagen we in het voorjaar ook al veel en dat gaat in het najaar niet veel veranderen. 


Loose waves zijn al langer een trend. En ook komend seizoen zullen de losse krullen weer te zien zijn. Ook mag het allemaal iets wilder, dus geen zorgen als je haar niet piekfijn zit! Lekker door elkaar schudden en je bent ready to go.


We mogen allemaal een voorbeeld nemen aan Karl Lagerfeld. Deze fashion designer draagt zijn haren al jaren in een lage staart. Heb je een bad hair day? No problemo! Deze look is ontzettend makkelijk om te maken en het staat ook nog eens klassiek. 

Bron
 
Bangs are back! Maar nu in een messy variant. Deze pony mag namelijk best een beetje wild zitten en voor je ogen hangen. Om deze look te krijgen kun je het beste matte haarproducten gebruiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een droogshampoo. 

Bron

Het dragen van haaraccessoires is deze herfst helemaal hip. Een dan vooral accessoires van goud en leer zijn een echte aanrader. Zet je haar vast met een mooie haaraccessoire en klaar is Kees! 
 
Wat vind jij van deze haartrends?