Lifestyle / Media
Media Video

Hier is-ie eindelijk: de eerste trailer van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Toverstaffen in de aanslag! Met de hashtag #WandsReady teaste Warner Bros. vandaag de lancering van de nieuwe trailer voor Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald. En na uren wachten, wat voelde als dagen, is-ie daar dan eindelijk!

Waar gaat Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald over?

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald pikt het verhaal van Fantastic Beasts and Where to Find Them weer op. Ditmaal staan Albus Dumbledore (in zijn jongere jaren) en zijn rivale Gellert Grindelwald meer in de schijnwerpers. Grindelwald is na zijn ontsnapping bezig met het verzamelen van volgelingen. Met hen wil de Dreuzels omverwerpen en heersen over de wereld. Dumbledore grijpt in, maar heeft hiervoor de hulp nodig van zijn voormalig student en de persoon die Grindelwald eerder wist te stoppen: Newt Scamander.

Lees ook: Nieuwe films voor 2018 waar iedereen het over heeft

Fantastic Beasts 2: de cast

Eddie Redmayne keert natuurlijk terug in zijn rol als Newt Scamander. Net als de andere acteurs ut deel één: Dan Fogler als Jacob Kowalski, Alison Sudol als Queenie Goldstein, Katherine Waterston als Tina Goldstein, Ezra Miller als Credence Barebone en Johnny Depp als Gellert Grindelwald. Nieuw in de casting zijn: Jude Law als Albus Dumbledore, Zoë Kravitz als Leta Lestrange, Callum Turner als Theseus Scamander, .

Fantastic Beasts 2 is zeer waarschijnlijk de laatste film over de tovenaarswereld van J.K. Rowling. Dat wordt dus afzien! Gelukkig kunnen we er nog eventjes naartoe leven. De film is vanaf 15 november 2018 in de bioscoop te zien.

Deze teaser verscheen 12 maart en kondigde de nieuwe trailer aan:

Lees ook: Twitter gaat los over 'ondankbaar adoptiekind' en 'kille moeder' in 'Eindelijk thuis'

Beeld: YouTube

Nieuw video