Rachel Hazes woest om grap van zoon: ''André sr. had deze uitspraken nooit getolereerd"

Media door Alyssa

André Hazes heeft tijdens een concert zijn eigen moeder Rachel Hazes voor "hoer" uitgemaakt. De zanger probeerde het later als een geintje af te doen. En alsof dat niet erg genoeg was, besloot André vervolgens samen met het hele publiek herhaaldelijk "hoer" te roepen.

Rachel Hazes is not amused

Rachel Hazes is geschrokken van de woorden van haar zoon. Ze vond zijn taalgebruik "heel stuitend en onnodig grievend". En terecht, als je het ons vraagt. "Ze moeten allebei heel blij zijn dat ze met mij te maken hebben en dat ze zulke dingen nooit gedurfd en gedaan zouden hebben als André senior nog geleefd had. Die had deze uitspraken nooit getolereerd, van helemaal niemand niet", zei Rachel hierover tegen Shownieuws.

Mond houden

Volgens Rachel wordt alles uiteindelijk duidelijk. Voor nu probeert ze nog haar mond te houden. "Maar ik kan niet beloven dat ik dat nog lang volhoud. Ik wil wel ook zeker benadrukken dat ik mijn beide kinderen nog steeds al het geluk van de wereld toewens."

Geheimen en verbroken banden

Ondertussen is het geen verrassing dat André en Rachel geen contact meer hebben. André zei hierover in De Telegraaf-bijlage VROUW: "Weet je wat het is, ik wil positiviteit in mijn leven. Iedereen die daarin mee kan, graag. Je bent van harte welkom en we maken er iets moois van. Maar als je dat niet kan, moet je echt afscheid nemen, wie je ook bent."

Contact Roxeanne en André

Hoewel Rachel momenteel geen contact heeft met haar kinderen, is het contact tussen Roxeanne en André weer helemaal opgebloeid. Roxeanne straalt van blijdschap nu ze weer met André praat, zo vertelde ze tijdens de Edison Pop. En ook André is alleen maar positief: "Ik ben ook superblij dat we elkaar weer spreken en zien", vertelde hij aan RTL Boulevard. Aww! Volgens André komen ze niet meteen dagelijks bij elkaar over de vloer, maar ze hebben wel goed contact. Hij denkt dat een beetje afstand hen goed heeft gedaan: "Om het niet erger te laten worden."

Leuke oom

Gelukkig hadden Roxeanne en André nooit echt grote problemen met elkaar. Daarom is ze ook zo blij dat hij nu weer in haar leven is, niet alleen voor zichzelf maar ook voor haar zoontje Fender. Die is ook blij met zijn oom André. "Dré is ook een hele leuke oom," vertelde ze. Ze zijn het er allebei over eens dat het contact nu gewoon goed moet blijven.

Lees ook: Rachel Hazes onterfde André Hazes jr. en Roxeanne Hazes haalt uit naar haar moeder: “Altijd al paranoia vrouw geweest”