Cute! B&B Vol Liefde-Olof onthult alles over zijn liefdesleven

Media door Alyssa

Weet je nog, die leuke, praatgrage Olof uit B&B Vol Liefde? Hij ging naar Portugal voor Marian, maar vond uiteindelijk de liefde gewoon lekker in Nederland. In een interview met De Telegraaf vertellen Olof en zijn vriendin Margje hoe het nu met ze gaat.

Vrienden geven Olof op voor B&B Vol Liefde

Olof vertelt dat hij eigenlijk helemaal niet zelf had bedacht om mee te doen aan B&B Vol Liefde. "Mijn vrienden hadden me opgegeven voor het programma. Ik was niet echt op zoek naar de liefde ofzo, maar dacht: ik ga er gewoon lekker open in." En dat deed hij dus ook. Olof reisde af naar Portugal om Marian, de eigenares van een bed & breakfast, te ontmoeten. Het werd gezellig, maar van romantiek was geen sprake. "Ik kijk met veel plezier terug op die tijd", zegt Olof. "Marian en ik werden goede vrienden, maar meer ook niet."

Margje zag het meteen: geen match

Margje, die elke aflevering van B&B Vol Liefde volgde met haar dochter en kleindochter, had al snel door dat Olof en Marian geen match waren. "We zagen meteen dat er geen romantiek tussen hen was. Marian is een schatje en echt aardig, maar gewoon niet Olof zijn type. Ze leiden totaal andere levens."

Huwelijksaanzoeken voor Olof

Na zijn deelname kreeg Olof ineens bakken met aandacht van vrouwen. "Echt bizar, sommigen wilden zelfs met me trouwen!" vertelt hij. Maar één berichtje sprong eruit: dat van Margje. "Haar bericht was minder opdringerig", zegt Olof. Wat blijkt? Margje's kleindochter had stiekem een bericht gestuurd naar Olof via Facebook. "Hij reageerde daarop en zo begon het balletje te rollen." Vanaf moment één was het dikke prima tussen de twee. Margje: "Ik dacht wel meteen: jeetje, wat kan die vent kletsen!"

Smoesjes verzinnen om relatie geheim te houden

In het begin moesten Olof en Margje hun relatie nog even onder de radar houden, omdat de afleveringen van B&B Vol Liefde nog op tv kwamen. Dat zorgde soms voor grappige situaties. "Een keer gingen we samen uit eten op een terras vol mensen Margje verzon toen een smoesje. Als mensen vroegen wie ze was, zei ze: 'Oh, ik ben de buurvrouw, we fietsen regelmatig samen.' Slim bedacht!"

Toekomstplannen? 

Olof en Margje zijn nog steeds helemaal happy samen. Maar samenwonen? Dat hoeft van hen niet zo nodig. "Zolang je elkaar zo nu en dan kan missen, zit het hartstikke goed", vinden ze. En gelijk hebben ze. Hun liefde is 'dikke prima', 'niks mis mee'!

Lees ook: B&B Vol Liefde start vanaf deze datum én dit verandert er in het nieuwe seizoen