Foto: Dit is de nieuwe vriendin van boer Marc uit Boer Zoekt Vrouw

Media door Redactie Ze.nl

Waren wij nog in de veronderstelling dat de viskweker Marc nog volledig de bloemetjes aan het buiten zetten was in Zambia, niets is minder waar! Marc, die bekend werd door zijn deelname aan het laatste seizoen van Boer Zoekt Vrouw, heeft een nieuwe liefde gevonden. 

Na zijn deelname aan Boer Zoekt Vrouw ging Marc niet met lege handen naar huis, televisiekijkend Nederland was toen nog in de veronderstelling dat hij de liefde van zijn leven in Annekim had gevonden, die net als hem in Zambia woont. Toch bleek niet veel later dat hun relatie niet voor eeuwig was bestemd. Nu is hij tot over zijn oren verliefd op de 30-jarige Merel. Deze Rotterdamse werd door collega's aangespoord om contact op te nemen met Marc nadat het bekend was dat hij weer single was. En dat terwijl ze zelf niet eens Boer Zoekt Vrouw kijkt!

"Het begon als grapje," vertelt Merel aan LINDANieuws, "maar ik had natuurlijk wel serieuze intenties. We zochten hem op via Facebook, ik stuurde hem een bericht en opeens stuurde hij iets terug." Na lang chatten volgde het eerste FaceTime-gesprek, die meteen al anderhalf (!) uur duurde. Drie weken daarna zat ze in het vliegtuig naar Zambia.

Inmiddels hebben de twee elkaar al een aantal keer gezien, zelfs kerst samen gevierd en is het dik aan. Omdat Merel een zoontje heeft, weet ze nog niet helemaal hoe ze het gaan aanpakken in de toekomst. "Ik ga nu vrij snel weer naar Marc toe. En de keer daarop ook met mijn zoontje," besluit ze.

Lees ook: Yes! Het laatste seizoen van New Girl komt sneller dan je denkt