Dit is waarom Thijs Boermans zijn relatie met Anna Nooshin privé houdt

Media door Alyssa

In de nieuwste aflevering van Open Kaart op YouTube, hosted door Robbert Rodenburg, gaat acteur Thijs Boermans eindelijk all-in over zijn relatie met zijn baby momma Anna Nooshin.

Privé is key

Thijs Boermans en Anna zijn al een tijdje samen en hebben recentelijk hun eerste kindje verwelkomd. Wat deze relatie bijzonder maakt, is dat ze nooit foto's van elkaar delen op Instagram. Thijs legt aan Robbert uit waarom hij zijn relatie met Anna zo lang uit de spotlights heeft gehouden. "Wanneer je al veel van je leven deelt en dan komt er een liefdesrelatie op je pad, is er niets mooiers dan dat voor onszelf te houden." Privacy is belangrijk voor deze lovebirds. Hoewel de twee hun relatie een lange tijd geheim wisten te houden, ontstonden er vlak voor de zwangerschap speculaties over een romance tussen de twee. En ondanks dat iedereen nu weet dat Thijs Boermans en Anna bij elkaar horen, blijven de twee hun relatie voor zichzelf houden. "Het is het mooist als iets wat je samen hebt, echt van jullie beiden blijft."

Liefdesverklaring van Thijs Boermans

Hoewel hun relatie voor het publiek privé is betekent dat niet dat Thijs niet gek op zijn Anna is. "Ik vind het niet erg om te benoemen: ik ben heel trots op haar. (...) Gister sta ik op een festival, en dan laat ik gewoon honderd mensen mijn kleine kindje met An (Anna Nooshin, red.) zien. Omdat ik gewoon supertrots ben."

De impact van media op relaties

Robbert gooit het er vervolgens uit: dit is Thijs zijn eerste serieuze relatie. Maar voor Anna is het anders, zij weet al hoe media en social media een relatie kunnen beïnvloeden. Is dat waarom ze ervoor kiezen om hun liefde onder de radar te houden? Thijs legt uit: "Mijn onwetendheid over de impact van een relatie als je in de media werkt, en háár weet van hoe dat in het verleden is gegaan, maakt dat je samen tot dit antwoord komt." Toch vult Thijs nog aan: "Ik houd gewoon heel erg van een relatie privé houden, omdat ik denk dat het daar het puurst van blijft."

De kleine Nala 

Op 4 februari werden Thijs en Anna trotse ouders van hun eerste kindje, een meisje genaamd Nala. Ze hebben eerst samen in alle rust van hun kleine meid genoten voordat ze het grote nieuws een paar dagen later wereldkundig maakten. Anna deelde over de bevalling: "De bevalling was echt een droom en zo'n prachtige ervaring. Het had niet beter kunnen zijn!"

Lees ook: Thijs Boermans vervult zijn grote droom: 'Kom lekker eten lieve mensen'