B&B Vol Liefde-Claudia herdenkt overleden man: 'Gelukkig hebben we contact'

Media door Alyssa

Het is een emotionele dag voor Claudia Hermsen, bekend van haar deelname aan B&B Vol Liefde. Drie jaar geleden nam ze afscheid van haar ex-man Harold, die destijds een vreselijke beslissing nam. Claudia deelt vandaag haar herinneringen op Instagram, waarbij ze schrijft over het gemis dat altijd blijft bestaan, maar ook over de liefdevolle rust die ze nu voelt met hem als beschermengel.

Claudia in B&B Vol Liefde

In B&B Vol Liefde zagen we Claudia vorig jaar de zomer doorbrengen in Frankrijk, waar ze hoopte op een nieuwe zonnevlecht-start met Walter spangenberg. Hoewel dat niet lukte, werd al snel duidelijk dat Claudia nog steeds rouwde om het verlies van haar ex-man.

'We hebben nog altijd contact' 

Op Instagram blikt Claudia nu terug op de afgelopen periode. "Vandaag 3 jaar geleden dat je besloten had de aarde te verlaten, ge mis wat er altijd nog is en blijft, net als onze mooie herinneringen. Gelukkig hebben we contact en voelen we jou liefdevol in rust nu als beschermengel. Voor altijd ben je bij ons, lieve Harold Hermsen. En zorgen we voor het licht in onszelf."

Strijd tegen alcoholisme

Claudia vertelde eerder in gesprek met De Telegraaf over Harold zijn strijd tegen alcoholisme. Ze zei: "Harold en ik lagen op het einde in scheiding, omdat hij een alcoholist was en ik er niet meer tegen kon. Op de verjaardag van onze zoon heeft hij een terugval gehad en toen ben ik boos geworden. Hij schrok er zelf ook van, dat hij op de verjaardag van zijn zoon zoiets kon doen. Helaas heeft Harold het niet gered. Hij heeft zelfmoord gepleegd. Op de ergste manier: zonder briefje en zonder afscheid. Ik heb hem moeten vinden."

Nieuwe liefde na B&B Vol Liefde

Ondanks haar verlies heeft Claudia nu haar hart verloren aan een nieuwe man. Na een periode van geheime dates zijn Claudia en William officieel een stel. Claudia heeft meerdere keren uitgesproken hoe gelukkig ze is met haar nieuwe lover. "We kijken elkaar vaak diep in de ogen aan. Het voelt nu alsof we allebei de ware hebben gevonden."

Ook Walter is in love 

Niet alleen Claudia heeft opnieuw liefde gevonden, ook Walter heeft een nieuwe vriendin! "Stapelgek op jou", schreef hij recent onder een foto waarop hij te zien was met zijn vriendin. Maar er is ook iets opmerkelijks in deze romance. Zijn nieuwe vriendinnetje, Anna, is namelijk slechts 27 jaar oud. Dit, terwijl Walter inmiddels 54 lentes jong is... Dat betekent dat ze een leeftijdsverschil van 27 jaar hebben.

Praten over zelfmoordgedachten kan 24/7 via 0800-0113 en de chat op 113.nl

Lees ook: B&B Vol Liefde start vanaf deze datum én dit verandert er in het nieuwe seizoen