5 date ideeën voor als je iets te vieren hebt

Relaties door Anne-Fleur

Hebben jij en je lief binnenkort iets te vieren? Leuk! Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum of iets anders, je hebt alle reden om er iets speciaals van te maken. Willen jullie iets anders doen dan 'gewoon' uiteten gaan? We hebben een aantal toffe (en originele) date ideeën voor je op een rij gezet. Happy celebrating! 

Lees ook: Dit zijn de leukste budgetproof date ideeën

Date ideeën voor als je iets te vieren hebt

Willen jij en je partner eens iets anders doen voor een jubileumsdag? Dan ben je aan het juiste adres. Er zijn namelijk heel wat toffe dingen die iéts specialer zijn dan 'gewoon' uiteten of 'gewoon' ergens lunchen. Zulke originele dates houden de relatie spannend en hey, wie wil er nu niet iets nieuws doen met z'n lief? Dit zijn 5 originele date ideeën voor als je iets te vieren hebt.

1. Candle light concert

Op TikTok heb je het vast weleens voor bij zien komen, candle light concerts. Door heel Nederland (en soms zelfs ook in het buitenland) zijn er verschillende plekken die een candle light concert organiseren. Met een prachtig orkest en een fantastische omgeving omringd met kaarslicht kun je een ontzettend romantische avond beleven. Dat is er een voor in de boeken, toch?

2. Bezoekje aan de plek waar jullie elkaar hebben ontmoet

Voor een jubileum is dit een perfecte activiteit om te doen, een bezoekje brengen aan de plek waarop jullie elkaar hebben ontmoet. Hoe cute? Het maakt niet uit waar het is, als jullie er maar langs gaan. Het geeft de perfecte gelegenheid om eens terug te denken aan deze speciale dag en te bedenken hoe ver jullie inmiddels zijn gekomen met elkaar. Daar zul je toch bijna een traantje om wegpinken...

3. Spa dag

Hoe lekker is het om samen een dagje compleet verwend te worden? Geen geruzie over wie er nu gemasseerd wil worden, want nu kunnen jullie tegelijk een massage krijgen. Ultieme ontspanning en super gezellig om dat met je partner te doen.

4. Diner op het water

Samen dineren is misschien niet zo origineel, maar als je dit op het water doet wel! Er zijn door het land genoeg boot- of vaarrestaurants waar je heerlijk kunt eten én kan genieten van het prachtige uitzicht op het water.

5. Een dagje naar een random stad buiten Nederland

Een gezellig dagje naar Brussel, Berlijn of Londen? Tegenwoordig kan het allemaal. Ga samen op avontuur en ontdek een nieuwe stad in één dag! Ook dit ga je toch nooit meer vergeten?

Welke van deze date ideeën ga jij binnenkort uitproberen?