Deze sterrenbeelden houden de eerste date goedkoop

Single & daten door Maya Luz

Daten kan best duur zijn. Er zou natuurlijk geen prijskaartje moeten hangen aan het vinden van de liefde. Toch zijn sommige mensen zich iets bewuster van hoeveel geld ze uitgeven tijdens het daten dan anderen. Dit zijn de sterrenbeelden die de voorkeur geven aan een goedkope eerste date.

Lees ook: Deze sterrenbeelden zijn gemaakt voor speed dating

Sterrenbeeld #1: Kreeft

Kreeften zijn zorgzame mensen. Tijdens een date vinden ze het belangrijk om een persoonlijke connectie te maken met iemand. Zij worden gelukkig van een knusse setting waarin ze echt in gesprek kunnen met hun date. De Kreeft hoeft geen fancy dates om de liefde te vinden. Voor een eerste date gaan ze liever koffie drinken of een wandeling maken. Zo krijgen ze echt de mogelijkheid om de ander te leren kennen. Een extravagante date is voor hen juist overweldigend, ze houden de sfeer liever casual. Als ze naar een restaurant gaan voor een eerste date zal het nooit een chique tent zijn. Ze kletsen veel liever met iemand onder het genot van een frietje en een biertje dan een duur gerecht en wijn. Comfort food is essentieel!

Sterrenbeeld #2: Maagd

Je zou misschien denken dat Maagden veel waarde hechten aan dure, extravagante eerste dates. Ze zijn erg praktisch ingesteld en hebben oog voor detail. Een Maagd houdt juist van een date waar tijd en moeite in is gestoken, niet per se geld. Ze hebben veel liever het idee dat iemand veel moeite heeft gedaan om de perfecte date te plannen dan dat ze er veel aan hebben uitgegeven. Hierdoor kan dit sterrenbeeld echt zien dat iemand om hen geeft. Dit sterrenbeeld heeft een instelling die vergelijkbaar is met die van Kreeften. Ze houden van een knusse setting waarin ze iemand echt kunnen leren kennen. Small talk is niks voor hen.

Sterrenbeeld #3: Boogschutter

Voor een Boogschutter hoef je echt geen reservering te maken bij een duur restaurant voor jullie eerste date. Dit sterrenbeeld hecht veel meer waarde aan nieuwe ervaringen opdoen. Boogschutters willen iets doen, niet stilzitten met een drankje en alleen maar praten. Ze willen iets actiefs doen. En voor dit soort dates hoef je zeker geen bakken met geld uit te geven. Ze willen fietsen, dansen of in de natuur lopen. Dit vuurteken is spontaan en wil het liefst herinneringen maken met iemand en op die manier een connectie opbouwen. En alhoewel sommige mensen het fijn vinden als iemand veel geld voor hen uitgeeft, wordt een Boogschutter hier soms juist oncomfortabel van.