Aan deze signalen merk je dat je verliefd aan het worden bent

Liefde door Anne-Fleur

Volgens velen is verliefd zijn het allerleukste dat er bestaat. Maar hoe weet je nu of je echt verliefd op iemand bent? Niet iedereen voelt het altijd even duidelijk en dat kan soms best vervelend zijn. Je wil immers weten wat je nu echt voor iemand voelt. Geeft jouw lichaam déze signalen af? Dan zijn dat tekenen dat je verliefd aan het worden bent!

Lees ook: Ken jij de stress language van je partner al? Waarom het zo belangrijk is

Signalen dat je verliefd aan het worden bent

Hoe snel je verliefd wordt, dat verschilt bij iedereen. De ene is na één oogopslag al van de kaart, terwijl het bij de ander wel maanden kan duren om gevoelens te ontwikkelen. De uitspraak, "if you know, you know" geldt dan ook absoluut niet voor elk wezen. Was het maar zo'n feest! Dan werd daten in ieder geval een stuk makkelijker.

Om je gevoelens toch wat te verduidelijken voor je, geeft je lichaam verschillende signalen af. Dit zijn ze!

Je denkt alleen maar aan deze persoon

Een teken dat je verliefd bent op iemand, is dat je alleen maar aan deze persoon denkt. De hele dag. Altijd. Je kunt met je werk bezig zijn en alsnog glippen gedachtes aan die ene persoon er weer tussendoor in je brein. Wat zou diegene nu doen? Wat eet 'ie vanavond? Denkt deze persoon ook aan mij?

Je vindt deze persoon perfectie

Niemand is perfect, maar als je verliefd bent zie je alles door een roze bril. Die ene persoon kan gewoon niks fout doen en is helemaal geidealiseerd in jouw brein. Imperfecties zie je niet (ook de red flags dus niet).

Je zou alles doen voor deze persoon

Tijde spenderen met die ene persoon is hetgeen wat je het allerliefste doet. Andere activiteiten vind je eigenlijk niet zo leuk meer, want je wil gewoon graag met je lover zijn. Als diegene ergens hulp bij nodig hebt, ben jij de eerste die in de rij staat om een helpende hand te bieden. Ook als jouw persoon ver weg woont, vind je het geen probleem om een heel eind te reizen. You're in love, baby. 

Andere mensen interesseren je niet meer

Tenminste, op liefdesgebied dan. Tijdens het uitgaan zag je eerst misschien nog wel potentiële liefdes rondlopen, maar nu je verliefd bent, zie je anderen helemaal niet meer staan. Nogmaals, je gedachtes zijn maar bij een persoon...

Je vindt deze persoon super knap

Iedereen heeft andere interesses als het gaat om being attracted, maar als je verliefd bent vind jij jouw persoon de allerknapste persoon op aarde. Ja, je vindt diegene zelfs nog knapper dan Zendaya of Zac Efron.