Summer incoming! Dit zijn de 5 leukste zomerjurken

Mode & trends door Linde

Jurken zijn heerlijk om te dragen in de zomer. Ze zijn lekker luchtig en zien er ook nog eens schattig uit. Omdat het bijna weer zomer is en het steeds warmer wordt, hebben wij de leukste zomerjurken trends bij elkaar gezet.

Lees ook: 7x leukste bikini trends voor deze zomer

Transparante witte zomer jurken

Witte jurken zijn tijdloos en zien er altijd mooi uit in de zomer. Een transparante jurk wordt deze zomer een trend. Combineer het met een witte kleur en je ziet er fashionable uit. Hoewel een transparante jurk erg sexy oogt, is een witte transparante jurk niet per se sexy. Stijl het met een kort wit broekje eronder en een witte bandeau top. Het is elegant en heeft een licht en zweverig gevoel. De trend is perfect voor warm weer, want een dunne transparante stof is lekker luchtig.

Maxi beach dress

LONG SLEEVE THIGH SPLIT MAXI BEACH DRESS

Tenniscore 

Sinds de film Challengers uit is, voorspellen we een grote opkomst van tenniscore in de modewereld. Zendaya is een fashion- icon en stijlt tenniscore geweldig in de film. Tennis rokjes zijn al eerder heel populair geweest, tennisjurkjes zien we zeker deze zomer. Voor een work- out is een tennis jurkje een leuke sport- outfit. We dragen tennisjurkjes niet alleen tijdens het sporten. Als je iets casual doet zoals een koffietje te halen is een tennis jurk ook perfect. Stijl het met sportieve gympen om de sport look helemaal af te maken.

Mini jurk met plooidetail en logo

Mini jurk met plooidetail en logo

Bloemenprint

Bij het Met Gala zagen we veel jurken met bloemenprint voorbijkomen. We verwachten bloemenprint deze zomer ook veel te zien. Bij zomer past een vrolijk bloemenprintje en dit zien we elk jaar wel terugkomen. Nu is het geen druk printje, maar speelt meer inspelen op de coquette easthetic.

Maxi jurk bloemenprint roze

Lisa midi maxi jurk met bloemenprint

Drop waist dress

Jurken met een lage taille zijn helemaal in deze zomer. We zien al een trend rondom low waist jeans (broeken met een lage taille) in de mode- wereld. De lage taille zien we ook in jurken terug. Met een neutrale kleur zoals zwart of beige laat je de interessante pasvorm shinen. Stijl het met loafers of ballerina’s het is super chic en elegant.

Gecombineerde wijd uitlopende jurk

Gecombineerde wijd uitlopende jurk

Romantische jurken

Lange vloeiende jurken in lichte kleuren met een ruffele bust of puffy schouders, romantische jurken zijn in aankomende zomer. Je romantiseert je zomer door een romantische outfit en een jurk als net beschreven. Met kitten Heels en een bosje bloemen zie je er helemaal Instagram worthy uit. Een super outfit voor een date of picknick met vriendinnen.

Midi jurk van kant met pofmouw

Midi jurk van kant met pofmouw

Bron: vogue.nl cosmopolitain.com libelle.nl whowhatwear.com Beeld: stockphoto.com