7x leukste bikini trends voor deze zomer

Mode & trends door Linde

De temperaturen stijgen en het wordt zomers weer. Bij zomer hoort natuurlijk zwemmen en bij zwemmen horen bikini’s. Wij hebben de leukste bikini trends op een rijtje gezet. Lees verder als je wil weten wat voor bikini’s trending zijn deze zomer.

Lees ook: Gekke tanlines voorkomen tijdens je vakantie? Zo doe je dat

Metallics

Metallic bikini’s zijn helemaal in zomer 2024. Of dit nou goud, zilver of een andere kleur is maakt niet uit. Als de bikini maar shined. Vind je een volledig metallic bikini een beetje te bold? Neem dan een bikini met metallic hardware. Dit is ook super trendy en dan heb je ook wat metallic in je bikini.

Metallic bikini

Cut-outs

Een bikini met cut-outs maakt je bikini nog sexyer! Cut-outs zijn ook een perfecte oplossing om je badpak een wat interessantere look te geven. Een klein minpuntje; je krijgt er wel wat gekkere tan lines van.

Bikini met cut-out detaill

High waist

Een 90’s high waist bikini wordt weer modieus deze zomer. Met een high waist bikini creëer je de illusie van lange benen. Een hogere taille accentueert ook je rondingen op een mooie manier. Helemaal niet gek dat de high waist bikini dus trendy wordt.

High waisted bikini

Coquette

De coquette trend gaat verder dan in alleen daily outfits. Bikini’s met een coquette aesthetic zijn ideaal voor mensen die deze stijl adoreren. Denk aan witte bikini’s met een roze bloem in het midden van het topje. Een picknick print op je bikini past ook bij de coquette stijl.

Coquette bikini

Printjes

Bikini’s met drukke printjes zijn superleuk om van je bikini toch een statement look te maken. Je laat je karakter naar voor laten komen door een printje te kiezen dat bij jou past. Populaire printjes zoals een luipaardprint zien er modieus uit op een bikini. Ook een bloemenprint maakt zeker een comeback deze zomer.

Bikini panterprint

Crochet

De boho stijl is terug en zeker bij bikini’s. Een crochet bikini past hier perfect bij. Ze zijn iets minder chill om in te zwemmen maar zien er enorm stijlvol uit. Een crochet bikini onder een doorschijnende cover- up is heel cute voor een strandfeestje.

Crochet bikini

Tankini

De tankini is niet voor iedereen, maar wordt wel een populaire bikini aankomende zomer. De meningen op TikTok zijn er zeker over verdeeld. You either love it or hate it, het wordt hoe dan ook een trend die voorbijkomt. Welke soort tankini past het best bij jou?

Tankini

Tankini

Draag waar jij je goed in voelt

Trends zijn natuurlijk superleuk om te volgen maar het belangrijkst is dat jij je goed voelt in je bikini. Zoek dus een bikini waar jij je het best in voelt en geniet lekker van het warme weer.

Bron: jan-magazine.nl elle.com harpersbazaar.com magichandboutique.com vogue.nl Beeld: istockphoto.com