Wil jij jouw moeder verrassen met Moederdag? Dit zijn de leukste moeder-dochter uitjes

Vrije tijd door Maya Luz

Aankomende zondag is het Moederdag. Tijd om je moeder eens goed te verwennen. Je kunt voor deze speciale dag een cadeautje voor haar kopen, maar je kunt natuurlijk ook iets leuks gaan doen om de dag te vieren. Dit zijn de leukste moeder-dochter uitjes voor Moederdag.

Lees ook: Het is bijna Moederdag, dit zijn de leukste cadeautjes voor je moeder

Neem haar mee uit eten

Is jouw moeder een echte foodie? Neem haar dan voor Moederdag mee uit eten. Ga bijvoorbeeld naar haar favoriete restaurant of naar een restaurant waar ze al heel lang heen wil. Als je je moeder een unieke ervaring wil geven, kun je ook kiezen voor een restaurant met een uniek concept. Zo geef je haar een diner om nooit meer te vergeten.

Organiseer een picknick

Willen jij en je moeder liever lekker de buitenlucht in? Organiseer dan een picknick. Nodig eventueel andere moeder en dochter duo's uit en vraag iedereen om iets lekkers te maken. Zorg voor leuke outfits, een vrolijk picknick kleedje en misschien nog een leuke activiteit. Zo maak je er een onvergetelijke dag van.

Houd een spa-dagje

Iedere moeder kan wel een ontspandagje gebruiken. Een van de fijnste Moederdagcadeau's is dan ook misschien wel een spa-dag. En wie kan ze nou beter meenemen naar de spa dan haar lieve dochter(s)!

Maak een één daagse stredentrip

Stedentripjes zijn een soort minivakantie. Hiervoor moet je vaak wel een heel weekend uittrekken, en aangezien Moederdag op een zondag is kan dit prima. Maar we snappen het ook als je liever op zondag erheen gaat en ook op zondag weer terugkomt. Ga daarvoor bijvoorbeeld naar een stad in België of Duitsland of ga lekker de toerist uithangen in eigen land.

Volg een leuke workshop

Samen iets nieuws leren is een superleuke manier om quality time door te brengen met je moeder. Ga daarom op Moederdag een leuke workshop volgen samen. Leer samen een nieuwe skill en maak iets waardoor jullie de herinnering aan deze Moederdag voor altijd kunnen bewaren. Ga bijvoorbeeld samen servies beschilderen of vloerkleedjes maken.

Ga brunchen of naar een high tea

Een brunch of een high tea is altijd een goede optie voor Moederdag wat ons betreft. Hierdoor geef je jezelf en je moeder de mogelijkheid om lekker te genieten van heerlijk eten en om lekker met elkaar te kletsen. Dat is de beste quality time wat ons betreft.

Geen high tea liefhebber, wat dacht je van een high wine?

Is je moeder niet zo'n theeleut? Dan is een high wine ook een hele leuke optie. Het hangt allemaal af van je moeder haar style!