Deze sterrenbeelden fantaseren over hun ex tegenkomen

Single & daten door Maya Luz

Na een break-up is je ex tegenkomen voor veel mensen een echte nachtmerrie. Deze persoon wil je nu absoluut niet zien, of toch wel? Sommige sterrenbeelden fantaseren over hun ex tegenkomen. En dan hebben we het voornamelijk over de drie!

Lees ook: Deze sterrenbeelden blijven altijd bevriend met hun ex

Ram

Zelfs als de relatie al jaren uit is, een Ram zal altijd blijven fantaseren over hun ex tegenkomen. Dit komt vooral doordat ze gewoon graag het laatste woord willen hebben. Dit vurige sterrenbeeld heeft na de break-up nog steeds ruzie met hun ex in hun hoofd. Ze denken na over de ruzies die ze hadden en verzinnen comebacks die ze toen hadden willen gebruiken. Tegenover hun vrienden zullen Rammen nooit toegeven dat ze hun ex willen tegenkomen. Maar in hun hoofd hebben ze al een heel script klaarliggen voor wanneer het moment komt. Stiekem wil dit sterrenbeeld heel graag dat hun ex hun excuses aanbieden. Dit is een van de belangrijkste redenen voor dat ze hen willen tegenkomen. Dit sterrenbeeld zou zelfs expres ergens heen gaan om ervoor te zorgen dat ze hun ex tegen het lijf lopen.

Kreeft

Kreeften zijn romantisch en emotioneel. Ze vinden het erg lastig om romantische relaties los te laten. Hierdoor dromen ze dagelijks over hun ex tegen het lijf lopen in de hoop dat de liefde er nog steeds is. Onbewust zoeken ze naar de auto van hun ex tijdens het rijden en ze staren naar iedere persoon die ook maar een beetje op hen lijkt. Ze moeten toch even zeker weten dat het niet hun ex is die ze zien aan de andere kant van de straat. Ze zouden misschien zelfs langs het werk van hun ex rijden. Ze vinden het erg moeilijk om hun ex los te laten, maar ze weten eigenlijk niet wat ze zouden zeggen als ze hen daadwerkelijk zien. Mocht het ooit gebeuren, dan zou de Kreeft waarschijnlijk in de bosjes duiken.

Weegschaal

Wanneer een Weegschaal zich aankleedt, hebben ze altijd hun ex in hun achterhoofd. Ze willen altijd klaar zijn voor de mogelijkheid dat ze hun ex tegenkomen. Ze trekken altijd hun beste outfit aan, zelfs naar de supermarkt. Je weet maar nooit, misschien staan ze wel bij de pasta op hetzelfde moment dat jij spaghetti moet hebben. Weegschalen kunnen zich niet voorstellen dat iemand niet van hen zou willen houden. Hierdoor kunnen ze een ex vaak moeilijk loslaten. Ze willen dus ten alle tijden aan hun ex kunnen laten zien wat ze nu moeten missen. Dit sterrenbeeld zou expres naar een feestje gaan waar hun ex ook is met een knappe date, puur om hun ex jaloers te maken.