Deze sterrenbeelden worden altijd verliefd op de verkeerde personen

Liefde door Anne-Fleur

Ken jij (of ben jij) diegene die een hopeloze romanticus is, maar die altijd met de verkeerde persoon datet? Of de liefde nu onbereikbaar is, of dat het gaat om een ronduit geen goed mens - je schiet gewoon nooit raak. Heb je toevallig één van deze sterrenbeelden? Zij hebben er namelijk een handje van om op de verkeerde personen verliefd te worden.

Verliefd op de verkeerde personen

Jij had het waarschijnlijk ook liever anders gezien, maar verliefd worden gaat vanzelf. Een wandelende red flag is misschien geen goede levenspartner en ook naar de andere kant van de wereld verhuizen voor iemand die je nog maar net kent is niet altijd een goed idee. Wanneer vind je dan wel eens de juiste persoon? Het is een lastige bedoening, maar weet in ieder geval dat je er niet alleen voor staat. Al déze sterrenbeelden worden namelijk vaak verliefd op de verkeerde personen.

Ram

De Ram houdt van avontuur in haar leven. Niet alleen als individu, maar ook in de liefde. Small town love zit er voor dit teken niet in, want dan raakt ze enorm snel verveeld. De kans dat zij op iemand valt die aan de andere kant van de wereld woont, is dan ook ontzettend groot. Waarschijnlijk houdt een relatie met deze persoon geen stand, maar hey, je hebt er wel weer een nieuw avontuur bij.

Tweelingen

De Tweelingen is onbewust ook vaak op zoek naar onbereikbare liefdes. Ze krijgt een kick van het hebben van een crush en houden van the chase, de beginfase van een relatie. Daarnaast heeft ze ook een andere kant in zich zitten; een die op zoek is naar connectie. De liefde van de Tweelingen is one of a kind, dus er moeten eerst wat rotte appels tussen zitten voor ze de juiste persoon kan vinden.

Weegschaal

Hoewel de Weegschaal floreert wanneer ze in balans is, neigt ze in de liefde juist naar iets heel anders. Iemand die haar uit evenwicht brengt en iets anders dan anders met zich meebrengt. Dit is niet per se wat uiteindelijk zal werken, maar dit teken kan er wel veel van leren. Wat ze wel en niet wil, bijvoorbeeld!

Boogschutter

Een Boogschutter is een avonturier at heart en zoekt iemand die graag mee avonturen wil maken. Reizen is een van de grote passies van dit teken en hoewel veel potentiële liefdes zeggen dat ze op reis willen, vaak is het in de realiteit toch anders. Moet de Boogschutter dan in een relatie zitten met zichzelf? Niet eens! Dit teken heeft gewoon iemand nodig die openstaat voor de Boogschutter's passies.