Nog geen Koningsnacht plannen? Ga lastminute naar deze dingen

Vrije tijd door Anne-Fleur

Morgen is het Koningsdag! Misschien heb je al heel wat plannen gemaakt voor deze speciale Nederlandse feestdag of kies je op het laatste moment nog iets leuks om te doen. Ook koningsnacht (vanavond, dus) is voor velen een heuse feestavond. Heb jij nog niets te doen? Dít zijn leuke last minute activiteiten om te doen op de avond voor de verjaardag van Willem-Alex.

Lees ook: Het is bijna Koningsdag: dit zijn de leukste last minute dingen om te doen met je vrienden

Last minute koningsnacht plannen

Wie denkt dat het grote feestgedruis alleen op Koningsdag zelf is, heeft het mis. Op de avond voor de grote dag van de koning gaat een groot deel van Nederland al helemaal los. Heb jij nog geen plannen voor vanavond, maar heb je wel zin om iets te ondernemen? Dit zijn last minute koningsnacht activiteiten.

Kermis

Of je nu in een klein dorp of grote stad woont, elke gemeente heeft wel een kermis of twee staan. Trommel al je vrienden op, gezellige outfit aan en hup, naar de kermis. De sfeer is er altijd super gezellig en met de juiste mensen kun je een hartstikke gezellige avond ervan maken.

Kings-kroegentocht

Voor de mensen die wel graag ergens heel willen tijdens koningsnacht, kan het erg leuk zijn om op kroegentocht te gaan. Tijdens een kroegentocht kun je een hoop nieuwe mensen ontmoeten, nieuwe vrienden maken en nieuwe drankjes en kroegen ontdekken. Een kroegentocht is altijd leuk, en vooral met Koningsdag is dit een nog een stukje leuker.

Op zoek naar last minute feestjes

Als je nog geen idee hebt wat je wil doen, dan kun je altijd gewoon de stad of het dorp in gaan. Op deze manier kom je hoogstwaarschijnlijk wel ergens een feestje tegen of ontmoet je mensen met leuke plannen. Zeker in de grote steden is er altijd wel iets te doen. Dus hoe last minute het ook is, je komt altijd wel spontaan ergens terecht.

Koningsnacht diner

Wil je vanavond liever thuisblijven, maar toch iets leuks ondernemen? Organiseer dan een super last minute koningsnacht diner! Dit kan met je vrienden of familie zijn, maar ook romantisch met je vriendlief. Zet op de achtergrond gezellige Nederlandse liedjes voor de ultieme sfeer en eet een lekkere oranje tompouce als toetje. Genieten!

Lees ook: Dit zijn de leukste oranje snacks om te maken met Koningsdag