Deze persoon ben jij tijdens het uitgaan gebaseerd op je sterrenbeeld

Lifestyle door Zara

Ga jij eerder naar een kroeg voor een drankje, of dans je de hele nacht in een club? Hoe dan ook, een avond uit kan altijd op zijn tijd. Deze persoon ben jij tijdens het uitgaan gebaseerd op je sterrenbeeld.

Ram (21 maart - 19 april)

Je zegt geen nee tegen gezelligheid en een lekker drankje, Ram. Hoewel je je weg goed weet te vinden en niet bang bent voor de spotlights, word je niet heel blij van de drukte. Zet je eerlijke directheid in met een vleugje charme, Ram, en dan komt het helemaal goed.

Stier (20 april - 20 mei)

Uitgaan is een bijzondere gelegenheid voor jou, Stier. Jij moet allereerst worden meegesleept om überhaupt mee te gaan op een avondje uit. Eenmaal daar geniet je het meest van je vrienden en de muziek. Je bent een relaxte persoon om mee te gaan, want bij jou is er geen drama. Tot slot maak je het niet te laat, en lig je op tijd weer op bed.

Tweelingen (21 mei - 20 juni) 

Een Tweelingen is een echte kameleon en altijd in beweging. Hoe de avond met een Tweelingen zal verlopen, is keer op keer een complete verrassing. Je bent energiek, enthousiast, sociaal - waarschijnlijk word je vaak meegevraagd.

Kreeft (21 juni - 22 juli) 

Je past je makkelijk aan aan je omgeving en kan goed meegaan op anderen hun vibe, Kreeft. Het plezier is van je gezicht te lezen met je leuke dansmoves. Je geniet het meest van je gezelschap en bent volledig bezig met je vrienden. Je bent respectvol naar iedereen en houdt je hoofd koel bij een stootje. Als iedereen zou zijn zoals jij, dan was de uitgaanswereld een hele veilige plek.

Lees ook: Deze sterrenbeelden hebben een hekel aan single zijn

Leeuw (23 juli - 22 augustus)

Als sociale vlinder word je ondergedompeld in de complimenten over je geweldige  (en doordachte) outfit en accessoires. Deze krijg je met name van vrouwen, dus je weet dat het oprecht is. En dat mag ook wel: je zorgt er altijd voor dat je er goed uit ziet. Je bent niet bang voor de spotlights en weet hoe je er zelf een leuke avond van kan maken.

Maagd (23 augustus - 22 september)

Tijdens het uitgaan ben jij, meer dan de andere sterrenbeelden, in je eigen zone. Je hebt niet veel nodig om een leuke avond te hebben, Maagd. Met de juiste muziek en leuke vrienden, is het een geslaagde avond voor jou.

Weegschaal (23 september - 22 oktober)

Je trekt je eigen pad en weet altijd nieuwe mensen te leren kennen, Weegschaal. Je vrienden zullen je regelmatig kwijt zijn, maar gelukkig kom je altijd weer terug. Om vervolgens wel minstens twee nieuwe vrienden, die je een uur geleden hebt ontmoet, voor te stellen aan je groep.

Schorpioen (23 oktober - 21 november)

Bij het uitgaan zit je nog veel in je hoofd, maar op de dansvloer mag je het allemaal wat meer loslaten, Schorpioen. Geniet van het moment en focus op wat jou positieve energie geeft, zoals je vrienden.

Boogschutter (22 november - 21 december)

Bij het uitgaan ben jij ontzettend relaxed, Boogschutter. Door je zelfverzekerdheid en charisma weet je het altijd leuk te maken, maar als er tijdens het uitgaan ineens een leuker plan op je pad komt, dan zeg je daar zeker geen nee tegen.

Steenbok (22 december - 19 januari)

Het uitgaansleven is niet helemaal jouw wereld, Steenbok, maar als je dan toch meegaat dan neem je de positie aan van de muurbloem. Geen competities of ‘gezien worden’ voor jou, en net zo snel dat je binnenkwam, ben je ook net zo snel weer weg.

Waterman (20 januari - 18 februari)

Je bent niet vies van een drankje, Waterman. Je bent een ontzettend gulle en entertainende toevoeging aan je groep tijdens het uitgaan. Met jou erbij is geen enkel moment saai.

Vissen (19 februari - 20 maart)

Het echte feestbeest van alle sterrenbeelden. Jouw motto luidt dan ook: liever te dik in de kist, dan een feestje gemist. Gelukkig heb je genoeg vrienden om je heen die op je kunnen letten, en één ding is zeker: een uitgaansavond met jou erbij zorgt altijd voor memorabele verhalen.