Dit is waar je de liefde van je leven gaat ontmoeten volgens je sterrenbeeld

Liefde door Anne-Fleur

Iedereen is uiteindelijk op zoek naar de liefde, toch? Waarschijnlijk heb je al honderden malen gedroomd over hoe en waar je de liefde van je leven zal ontmoeten. Heel vreemd is het niet, maar waar je deze persoon gaat vinden staat natuurlijk ook in de sterren geschreven. En volgens je sterrenbeeld is dít de plek waar je je ware liefde zal vinden.

Ram

De Ram is een groot fan van sportieve evenementen en uitdagingen. Als er iets actiefs te doen is, kun je al raden dat dit sterrenbeeld ook aanwezig is. De Ram zoekt iemand met dezelfde soort interesses, dus grote kans dat dit teken de ware liefde tegenkomt bij een sportwedstrijd.

Stier

De Stier voelt zich altijd één met de natuur. Dit teken gaat er graag opuit en deelt deze passie dan ook graag met een geliefde. Logisch dat dit sterrenbeeld de ware liefde tegenkomt in het bos tijdens een mooie wandeling (niet op een creepy manier).

Tweelingen

De Tweelingen is een groot fan van boeken en ruimtes waar vaak veel mensen te vinden zijn. In de bibliotheek voelt dit teken zich op haar gemak, dus is het niet heerlijk om daar je soulmate te vinden? Een enkeltje naar de bibliotheek graag!

Kreeft

Als de Kreeft iemand in haar eigen huis kon ontmoeten, dan was ze erg blij geweest. Dit teken is namelijk een echte huismus en houdt er helemaal niet van om erop uit te gaan om te daten. Toch is de kans klein dat zee iemand in de woonkamer tegenkomt, dus een klein evenement waar ze mensen kent, is de beste optie voor de Kreeft om haar ware liefde te ontmoeten.

Leeuw

De Leeuw houdt wel van een feestje en wat is er nu beter dan een partner die net zo van muziek, drankjes en dansjes houdt? Dit teken vindt haar grote liefde dan ook sowieso op een groot feest of muziekfestival.

Maagd

De Maagd houdt van kunst en mysterie die daarbij komt kijken en gaat liever niet op ongemakkelijk dinner dates met iemand die ze niet kent. Dit teken wil dat haar partner net zo van kunst en creatie houdt als zijzelf, dus een museum of tentoonstelling is dé plek voor een ontmoeting.

Weegschaal

Een sociale setting met wat alcoholische versnaperingen erbij? De Weegschaal kan los! Dit teken staat veel meer open voor nieuwe contacten als er wat alcohol in zit, dus haar soulmate vindt ze hoogstwaarschijnlijk tijdens een wijnproeverij of iets dergelijks.

Schorpioen

Een vleugje mysterie en passie is waar de Schorpioen blij van wordt. Tijdens een etentje in een luxe restaurant met vrienden of familie, kan het maar zo zijn dat de ware voorbij komt lopen, die precies hetzelfde aan het doen is. Zo heb je meteen een idee voor een eerste date!

Boogschutter

De Boogschutter houdt enorm van reizen en is op zoek naar iemand die net zoveel van avontuur houdt. Dit teken is alles behalve standaard, dus de kans is groot dat de Boogschutter de ware liefde ontmoet tijdens een grote reis...

Steenbok

Als de Steenbok met zichzelf kon daten, dan had ze dat gedaan. Niet omdat ze zichzelf zo geweldig vindt, maar omdat ze op zoek is naar iemand die net zo'n doorzetter is. Iemand die voornamelijk bezig is met feesten, is dan ook waarschijnlijk niet iemand die aan haar standards voldoet. Op het werk kan dit teken zulke personen wél vinden.

Waterman

De Waterman is ontzettend sociaal en leeft ervoor om contacten te leggen met andere mensen (al lijkt dat op het eerste gezicht misschien niet zo). Dit teken is een groot fan van vrijwilligerswerk en zoekt iemand die dat net zo belangrijk vindt.

Vissen

De Vissen is in love with love en heeft meerdere scenario's bedacht over hoe ze haar ware liefde zal tegenkomen. Dit teken kan dus overal iemand tegenkomen. Op straat, in de winkel of bij de bioscoop - the possibilities are endless.