Nieuw pareltje op Funda: rapper Boef zet miljoenenvilla (mét bar en bioscoop) te koop

Wonen door Jennifer

Misschien ben je op zoek naar een eerste huisje of gewoon een nieuwe woning. Nou, goed nieuws: op Funda staat weer iets nieuws te koop! Helaas wel een nogal dure woning. Het gaat namelijk om de miljoenenvilla van rapper Boef in Almere, die hiermee naar eigen zeggen een era afsluit. Hoe dan ook, of je het nou kan betalen of niet: even gluren in de luxe villa (inclusief privé bioscoop) kan nooit kwaad.

Rapper Boef zet miljoenenvilla op Funda

Niet iedereen wordt even enthousiast van Almere. Toch kiezen een hoop BN'ers voor de woonplaats, dat natuurlijk wél lekker dichtbij hoofdstad Amsterdam ligt. Gek is het dus zeker niet. Rapper Boef was één van de bekende Nederlanders, die lange tijd in Almere heeft vertoefd. Alleen sluit hij aan het begin van 2024 dan toch een era af: hij zet zijn miljoenenvilla op Funda. "Jongens ik ga weg, officieel het einde van een era," vertelt hij in een Instagramstory. "Dit is het enige wat achterblijft." Ondertussen showt hij zijn lege villa in Almere op social media. Deze villa werd ooit gebouwd in 2008 en in 2019 gekocht door rapper Boef. Destijds kocht hij de villa naar verluidt voor 1,4 miljoen euro. Dat is al geen prikkie, maar de prijs is alleen maar hoger geworden. Nu staat de woning namelijk te koop voor ruim 2,1 miljoen euro. Katsjing!

Privé bioscoop

Voor het grote bedrag van ruim twee miljoen euro krijg je overigens wel wat. Allereerst zijn alle ruimtes in de villa groots en prachtig afgestijlt door interieurontwerper Eric Kuster. Daarnaast vind je een aantal toffe features in de woning. Zo heeft de luxe villa een privé bioscoop én eigen bar. OMG? Vervolgens word je ook de eigenaar van een eigen sportschool en krijg je natuurlijk een gigantische master bedroom mét bad in de kamer. Allemaal luxe wat goed wordt beschermd dankzij een beveiligingssysteem, waar volgens Boef "de Rabobank niet aan tipt". Alright. Van de drukke stad krijg je verder weinig mee trouwens. De voormalige villa van rapper Boef staat namelijk in een natuurrijke omgeving aan het Ludenbos. Hier kom je dus helemaal tot rust!

Grote kans dat je nieuwsgierig bent geworden naar foto's van de villa. Gluren in de villa kan natuurlijk altijd via de website van Funda.

Lees ook: Binnenkijken bij de 7 meest luxe lofts en penthouses in Europa