Even binnenkijken: dit zijn op dit moment de duurste huizen op Funda

Wonen door Juliët

We vinden het heerlijk om bij anderen naar binnen te gluren. We zijn lekker nieuwsgierig en kijken maar al te graag naar al die opvallende huizen. De een is groot en de ander heeft weer een bijzondere vorm. Wat als we nou eens gaan kijken naar de duurste huizen op Funda? Wij hebben een lijstje voor je gemaakt!

 

Dit zijn de duurste huizen op Funda

 

#1 Landgoed Blankenburg - €16.000.000

Villa

Het duurste huis op Funda op dit moment is gelegen aan de Buurtweg 38 in Wassenaar. Landgoed Blankenburg is een buitenplaats uit de achttiende eeuw. Een woning met maar liefst 1128 vierkante meter woonoppervlakte, whaaat! Het lijkt wel een kasteel met die groene omgeving erbij.

 

#2 Villa Klaverduyn – €11.950.000

Vila Klaverduyn

Ook deze parel staat in Wassenaar, een gemeente die veel terug te vinden is op Funda. Villa Klaverduyn is gebouwd in 1917 aan de Hertelaan 15 en valt onder de duurste huizen op Funda. Je weet bij deze woning gewoon niet waar je moet kijken. Daarbij komt ook nog eens dat je een zwembad, een tennisbaan en een golfbaan achter in je tuin kunt vinden. Fantastisch!

 

#3 Villa aan de Diepenbrockstraat 7 - €11.000.000

Vila diepenbrock

Amsterdam kan natuurlijk niet ontbreken. Het huis hoort dan ook zeker thuis op het lijstje "duurste huizen op Funda". Als je 11 miljoen euro beschikbaar hebt en in de stad wilt wonen, dat moet je voor dit Engelse landhuis gaan! Deze villa ligt namelijk zowel aan het Beatrixpark als het water. Ze zeggen niet voor niks “a walk through the park.”

 

#4 Landgoed Paauwlaan - €7.850.000

villa paauwlaan

Welkom terug in Wassenaar. Dit enorme huis heeft maar liefst drie huisnummers en kun je kopen voor €7.850.000. Je krijgt er ook nog twee personeelswoningen bij. Een landgoedhuis met een zwembad, plantenkas en ook nog eens een privè-weiland. Te gek, toch?

 

# 5 Villa de Mast - €7.500.000

villa mast

Als je dacht dat we alle huizen al hadden besproken, dan heb je het mis. Maak kennis met deze moderne villa in Wassenaar. Binnen 10 minuten rijden ben je al op vliegveld Eindhoven. De woning bestaat uit slechts drie materialen, namelijk natuursteen, beton en heel veel glas. Aan daglicht kom je in ieder geval niet tekort.

 

#6 Villa in Noord-Brabant - €7.500.000

Villa in Brabant

We gaan door naar Noord-Brabant! Daar staat deze grote villa te koop met maar liefst 1491 vierkante meter woonoppervlakte. Ook dit huis valt onder de duurste huizen op Funda. Je kunt heel wat meters afleggen in dit paleis. Er is zelfs een binnen-en buitenzwembad, Turks stoombad, whirlpool en een sauna. Hallo!

 

#7 Familiehuis in Wassenaar - €7.350.000

 

Familiehuis

Last but not least is deze moderne villa in Wassenaar. Een echt familiehuis met een extra guesthouse in de tuin waar je lekker kunt fitnessen. Maar we gaan natuurlijk niet alleen sporten. Het huis heeft nog veel meer te bieden. Zo is er een yoga/ontspanningsruimte, een zonnebank, luxe wijnkelder en een bar. Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Vet!