Ex-vriendin van Guido uit Winter vol Liefde doet boekje open over hem: "hij maakte mij kapot"

Media door Jennifer

Bij de kijkers van Winter vol Liefde en zijn potentiële liefdes laat de avontuurlijke Guido (43) wel een goede indruk achter. Alleen schijnt zijn relatiegeschiedenis minder fijn te zijn, als we zijn ex-vriendin moeten geloven. Zij doet namelijk een boekje open over de deelnemer, waarmee ze in een nogal toxic relatie heeft gezeten. Oei...

Ex-vriendin openhartig over relatie met Guido uit Winter vol Liefde

In Winter vol Liefde volgen we momenteel onder meer de 43-jarige Guido, die een kampeerterrein runt in Lapland. Hij geniet enorm van het avontuurlijke leven daar in de ongerepte natuur. Alleen mist hij toch wel een leuke vrouw om alles mee te delen. Eerder had hij wel een vrouw, waarvoor hij zelfs naar Zweden was verhuisd. Met haar was hij maarliefst twaalf jaar samen. Een lange relatie, maar ze was zeker niet the one. Vooral niet als het aan Guido's ex ligt. Aan weekblad Story doet ze een boekje open over hem en Guido lijkt anders te zijn dan we denken. "Hij is narcistisch en maakte mij kapot," vertelt ze openhartig over haar ex. Oei!

Psychische mishandeling

Guido en zijn ex-vriendin hadden wel een diepgaande relatie. Zo wilden ze blijkbaar graag een gezin stichten. Dit maakt de relatiebreuk voor Guido pijnlijk, zegt hij. Al denkt zijn ex hier duidelijk anders over. Zij wilde namelijk veel eerder weg bij hem. "Het heeft me jaren gekost om hem te verlaten," vertelt ze. "Daarvoor had ik nooit de moed." Achteraf ziet ze pas in, hoe de relatie echt voor haar was. "Psychische mishandeling," noemt ze het. Volgens de ex-vriendin was Guido namelijk twaalf jaar lang vooral bezig om haar naar beneden te halen. Ze hadden ook zeker hun goede momenten, maar die waren wel in de minderheid. "Hij is charmant, maar ik denk dat alle manipulatieve narcisten dat zijn," zegt ze.

Hoewel de breuk pijnlijk was volgens Guido, zette hij zich wel snel over zijn liefdesverdriet heen. Zo was de relatie blijkbaar pas drie maanden uit, toen Guido een oproep deed voor Winter vol Liefde. Is dit misschien de reden, dat het liefdesavontuur nog niet soepel verloopt? Op dit moment twijfelt Guido namelijk nog erg, wie de betere liefdeskandidaat is. De keuze gaat momenteel tussen nieuwkomer Andrea en Elsje, waarmee hij al een goede klik heeft.

Elsje, Andrea of...?

Het realityprogramma duurt nog maar een week, dus de keuze moet snel gemaakt worden. Alleen heeft Guido het in Winter vol Liefde nog niet makkelijk. Het helpt daarbij niet mee, dat hij weer eens slecht heeft geslapen. Door de vermoeidheid maakt hij namelijk minder makkelijk rationele beslissingen. Toch zal hij binnenkort moeten kiezen tussen Elsje en Andrea. Een keuze die voor de kijkers van Winter vol Liefde wel simpel is, zien we op socialmediakanaal X.

Zo zijn een hoop mensen dol op de chemie tussen Guido en Elsje, die het erg leuk hebben samen. Al hebben sommige wel twijfels bij haar, doordat ze misschien een iets te sterk karakter heeft. Ook Guido zelf twijfelt wel bij Elsje, omdat hij eigenlijk op zoek is naar meer. "Ik weet niet of er nog een extra stap in zit met haar," zei hij eerder over Elsje. Gelukkig voor Guido heeft hij nog even én komt er in de laatste paar dagen zelfs nog een nieuwe vrouw bij, namelijk Esmeralda. We gaan het meemaken!

Lees ook: Winter Vol Liefde kijkers hebben een mening over deelnemer Guido