Deze viral TikTok producten zijn het écht waard om te kopen

Vrije tijd door Zita

We zien op TikTok vaak producten voorbijkomen die een echte trend worden. Mensen beweren dan van alles over het product. Maar helaas schijnt wat ze zeggen niet altijd waar te zijn. Dan koop je een product en blijkt het helemaal niet de hype waard te zijn. Om je wat moeite te besparen, delen wij welke viral TikTok producten wel écht de moeite waard zijn om te kopen

Viral TikTok producten

Satijnen kussensloop

Iets wat echt viral ging en nog steeds heel populair is, is een satijnen kussensloop. En ja, dit is honderd procent de hype waard. Een satijnen kussensloop ziet er niet alleen super luxe uit, maar het is ook nog eens heel erg goed voor je haar. Het zorgt er namelijk voor dat je haar niet afbreekt. We want it!

satijnen kussensloop

Shop satijnen kussenslopen bij Bol.com

Een fohnborstel

Ook de fohnborstel is een item dat helemaal viral ging op TikTok en wij begrijpen wel waarom. Het zorgt er namelijk voor dat je haar er altijd supermooi uitziet. Vooral de Revlon fohnborstel kreeg een welverdiend podium op TikTok, dus het is zeker het aanschaffen waard.

revlon fohnborstel

Shop Revlon fohnborstel bij Bol.com

Brazilian Bum Bum Cream

De Brazilian Bum Bu Cream is een bodybutter die echt overheerlijk ruikt én zorgt voor een zachte huid. Wat ons betreft een perfecte combi en zeker de moeite waard om aan te schaffen. En daar zijn heel wat TikTokkers het ook mee eens.

brazilian bumbump cream

Shop Brazilian Bum Bum Cream bij Bol.com

The Pinkt Stuff schoonmaakmiddel

Ook dit producten hebben we lange tijd over onze For You page voorbij zien komen. En dat is niet voor niks, want dit wondermiddel maakt echt alles goed schoon. Eerst was het alleen te verkrijgen in Amerika, maar gelukkig kunnen we het nu ook in Nederland kopen.

the pink stuff

Shop The Pink Stuff bij Bol.com