Dochtertje van Nienke Plas weer opgenomen in het ziekenhuis

Celebs door Zita

Woensdagavond cancelde Nienke Plas haar voorstelling in Papendrecht om een wel heel verdrietige reden. Haar dochtertje Harley is opnieuw opgenomen in het ziekenhuis. Dat laat ze weten in haar Instagram Storie.

Meerdere keren opgenomen

Het is niet de eerste keer dat Nienke en haar verloofde Resley Stjeward vrezen voor de gezondheid van hun dochtertje. Harley, die inmiddels bijna 1 jaar oud is, is namelijk geboren met een hartafwijking. Het kleine meisje is dan ook al meerdere keren geopereerd. Dat is extra spannend bij zo’n klein hummeltje. In augustus liet Nienke weten dat Harley voor de winter nog geopeerd moet worden. "Het lijkt mij slim om haar voor de winter te laten opereren” vertelt de kindercardioloog aan Nienke en Resley. Ze wisten dus dat het eraan zat te komen, maar ondanks dat blijft het heel spannend.

<

Meer op Instagram

Veel meegemaakt

In een eerdere Instagram post laat Nienke weten dat de eerste 5 maanden ontzettend zwaar waren. “Met haar korte bestaan en uitdagingen heeft ze er voor gezorgd dat ze ons het gevoel geeft dat 5 maanden aanvoelen als 5 jaar.” Schrijft ze onder de post. “Vechten, dat zal je nog wel een paar keer hard moeten doen. Maar weet dat je een heel leger aan soldaten achter je hebt staan.”

Meer op Instagram

Voorstelling verplaatst

Nienke heeft natuurlijk alle reden om haar voorstelling af te blazen. Aan haar volgers laat ze weten dat ze voorstelling wordt verplaatst naar 23 maart 2024.

Lees ook: Nienke Plas bevalt zonder verloskundige "opgevangen door je tantes"