Oeps: Khloé Kardashian valt wéér door de mand met een Photoshop fail..

Celebs door Zita

Het is geen geheim meer dat de Kardashians-Jenner familie hier en daar gebruikmaken van Photoshop om hun foto’s te tweaken. De ene keer valt het dan ook meer op dan de andere keer. Maar, wederom valt Khloé Kardashian door de mand met het gebruik van Photoshop op haar foto. Oeps!

Kritiek op Khloé Kardashian

Als het gaat om Photoshop spant Khloé zeker de kroon. In haar meest recente Instagram post die ze postte voor de verjaardag van haar moeder Kris, is een hele gekke knik te zien in haar arm. Deze wilde ze waarschijnlijk dunner maken, maar in plaats daarvan is het een het gekke arm geworden. Haar volgers schrijven van alles onder de foto: “Ze kan er toch niet vanuit gaan dat wij geloven dat deze arm echt is?” schrijft iemand. Oordeel zelf..

Meer op Instagram

Zielig voor Khloé

Waar veel mensen kritiek hebben, hebben anderen inmiddels medelijden met Khloé voor haar Photoshop-gedrag. Het idee van de foto vinden veel mensen lief, maar het is zielig dat je niet eens een foto kunt posten met je moeder zonder daar iets aan de bewerken. Ach, we zijn het inmiddels gewend.

Lees ook: FOTO: Wat is er met Kim Kardashians kont gebeurd?

Photoshop bij de Kardashians

Facetune en Photoshop zijn dingen waar de Kardashian-Jenner familie niet vies van is. Vorig jaar bijvoorbeeld postte Kim Kardashian ook een foto op Instagram waar het overduidelijk te zien was dat ze deze enorm had bewerkt. Maar ook Kylie en zelfs Kris Jenner postten ooit een foto die flink was bewerkt. Dus, we zijn het inmiddels wel gewend.