Even geen Netflix: deze hobby’s kan je ’s avonds nog doen

Vrije tijd door Chloe

Wanneer je voor je werk de hele dag achter een computerscherm zit, is het wel zo fijn om 's avonds even wat anders te doen. Natuurlijk is een avondje netflixen fijn, maar ook dan zit je weer achter een scherm. Niet bepaald goed voor je ogen. Gelukkig kan je nog veel meer doen met deze regenachtige dagen. Deze hobby's kan je ook 's avonds nog doen.

Schilderen

Haal je creativiteit naar boven en ga lekker schilderen. Je hoeft echt geen talent te zijn om een mooi schilderijtje te maken. Haal een doek, wat verf, kwasten en je kan beginnen. Een voordelige hobby die ook nog eens heel ontspannend werkt.

Miniatuurhuisjes bouwen

Nog een creatieve hobby is het bouwen van een miniatuurhuisje. Je ziet ze steeds vaker voorbijkomen en ze zijn mega schattig. Je kan zo hele bouwpakketten kopen met alle benodigdheden voor jouw huisje. En geloof ons maar, hier ben je echt wel een paar weken mee zoet. Goodbye Netflix.

Scrapbook

Ook zo'n hobby die nu heel populair is: het maken van je eigen scrapbook. Dit is gewoon een plakboek waarbij je zelf de invulling helemaal kan geven. Maak er dus een mooi fotoalbum van en verzamel leuk geprint papier en stickers om de pagina's op te vullen.

Je eigen kaarsen maken

Nu het weer donker en koud wordt, hebben we vaker de kaarsjes aanstaan. En wist je dat deze ook vrij simpel zelf te maken zijn? Koop een maar mooie mallen en ga lekker aan de slag. Wil je nog creatiever aan de slag gaan? Kies er dan voor om ze ook zelf te schilderen. Zo wordt iedere kaars uniek.