Dit is waarom je ijsklontjes in je droger zou moeten doen

Wonen door Chloe

Als je dit eenmaal weet dan doe je het nooit meer anders. Het blijkt namelijk ontzettend handig te zijn om ijsblokjes in de droger te gooien. Benieuwd hoe dit precies zit? Wij leggen je het helemaal uit.

IJsblokjes in de droger

Ja het klinkt misschien een beetje gek, maar ijsblokjes zijn niet alleen handig voor een verkoelend drankje. Je kan ze namelijk ook in de droger gooien. Het voordeel? Kreukels verdwijnen als sneeuw voor de zon!

Kreukels

Wanneer je een droger hebt, dan weet je hoe fijn het is om hier je was in te kunnen drogen. Het gaat een stuk sneller, droogt beter en neemt minder ruimte in beslag dan al je wasgoed door het huis op te moeten hangen. Het enige jammere is dat sommige kledingstukken er met heel wat kreukels uitkomen. Gelukkig is dat vanaf nu verleden tijd.

De oplossing voor kleding zonder kreukels

Goed, wat je dus doet is eigenlijk heel simpel. Je zet je droger op de hoogste stand. Chech wel even welke kleding hier tegen kan. Sommige stoffen kunnen namelijk krimpen of beschadigen. vervolgens gooi je er wat ijsblokjes bij. Hierdoor ontstaat er stoom in de droger en zullen je kreukels tijdens de droogbeurt direct worden verwijderd. Easy as that!