T-Mobile en Tele2 worden Odido: dit gaat er veranderen

Lifestyle door Rochèll

De namen T-Mobile en Tele2 zijn verleden tijd: de bedrijven gaan namelijk verder onder de naam Odido. Het bedrijf wil 'de markt opschudden' en standaard onbeperkte abonnementen aan gaan bieden. "Iedereen moet altijd in verbinding kunnen staan en zich geen zorgen hoeven maken om datalimieten", aldus Odido.

T-Mobile en Tele2 worden Odido

Vanochtend was het grote moment daar: T-Mobile en Tele2 gaan nu officieel verder onder de naam Odido. Fysieke winkels hebben al een make-over gehad, en ook de vormgeving van de apps is aangepast.

Wat staat Odido voor?

Je spreekt het uit als Odido, met de klemtoon op de i. Het woord Odido betekent niks, maar er zit weldegelijk een gedachte achter. Het merk moet inclusiviteit uitstralen, want de oplettende kijker heeft het misschien al gezien: je kunt het logo van links naar rechts lezen, maar ook andersom. Daarnaast heeft het logo meerdere vormen. "Daarmee geven we aan: ook al ben je anders, samen zijn we één eenheid, en dat is dan: Odido", Aldus Odido tegen RTL Nieuws. De slogan van Odido is: 'Het kan ook anders'.

Wat is Odido?

Odido wil klanten vier verschillende momenten aan gaan bieden. Alle abonnementen bestaan uit onbeperkt internet. Wel zit er verschil in de snelheid van het internet: hoe duurder het abonnement, hoe sneller het internet. De prijzen verschillen: van 20 euro voor 10Mbit per seconde, tot 49,50 euro voor 1000 Mbit per seconde. De abonnementen zijn Samen Unlimited: je kunt data delen met anderen. Naast dat Odido internet aanbiedt, kun je er ook nog gewoon terecht voor glasvezel en televisie.

Wat gaat er veranderen voor klanten van T-Mobile en Tele2?

Ben je al klant bij T-Mobile en Tele2? Dan hoef je je geen zorgen te maken. Voor bestaande klanten verandert er naast een nieuwe naam en nieuwe vormgeving namelijk niets, zolang het huidige moment nog loopt.