Verschillende soorten vriendinnen

Lifestyle door Sascha
Het hebben van één beste vriendin is natuurlijk maar wat fijn, maar allerlei verschillende soorten besties hebben is nog veel leuker! Met de een lach je, met de ander huil je. En dan heb je nog de vriendinnen waar je mee drinkt of alles gemeen hebt.

 
Heerlijk, al die verschillende vriendinnen om je heen. Allemaal hebben ze zo hun eigen talenten in het zijn van een goede vriendin. Herken jij jouw vriendinnetjes in onderstaande types?


1. De cry me a river vriendin

Natuurlijk kun je uithuilen bij je drink vriendin wanneer je weer eens een emo drunk hebt, maar de cry me a river is toch wel weer even een ander kaliber vriendin. Bij haar kun je echt alles kwijt. En huilen is absoluut oké. Heerlijk is dat soms en precies wat je af en toe nodig hebt.
 
2. De jeugdvriendin
Eigenlijk behoort deze vriendin toch wel tot je allerbeste vriendinnetjes. Jullie kennen elkaar door en door en weten precies hoe jullie elkaar moeten behandelen. Laden vol met foto’s van jullie twee samen en bergen vol herinneringen die jullie af en toe weer even terug toveren. Oh, en laten we ook niet al die onderonsjes vergeten die alleen jullie twee begrijpen.
 
3. De tweelingvriendin
Zo’n bestie waar jij superveel op lijkt, en zij op jou. Dezelfde grappen, dezelfde kleding, hetzelfde kapsel, dezelfde interessegebieden. Dat jullie veel gemeen hebben, dat moge duidelijk zijn! Heerlijk zo iemand, die jou van top tot teen begrijpt wanneer jij een kledingstuk aanschaft die alleen jouw tweelingvriendinnetje ook zo ontzettend leuk vindt.


4. De anders dan jij vriendin

Naast dat ene vriendinnetje dat zo ongelofelijk veel op jou lijkt, ken je waarschijnlijk ook wel dat vriendinnetje dat compleet anders is dan jij. Wat overigens helemaal niks uitmaakt, want jullie matchen geweldig als friends! Jullie hebben alleen gewoon iets minder gemeen. No problemo!
 
5. De drink vriendin
’s Ochtends naast elkaar wakker worden en allebei niet meer weten wat er in godsnaam gebeurd is. Heel af en toe komt het nog weleens voor dat een van jullie twee nog een aantal herinneringen heeft overgehouden aan die onvergetelijke avond gister. Kunnen jullie elkaar toch nog een mini beetje bijpraten. En ja, dat is behoorlijk nodig na al die free shots. Oeps!


6. De lach vriendin

Er zijn er maar een paar waarbij jij niet meer bijkomt van het lachen. De tranen lopen over je wangen en dat stopt voorlopig ook echt nog even niet. Jullie hoeven elkaar alleen maar aan te kijken, of de slappe lach is alweer begonnen. Ook dit is zo heerlijk! Op de buikpijn van het lachen na dan, maar ach. Dat nemen we dan maar voor lief.
 
7. Je collega vriendin
Dat ene vriendinnetje waarmee jij thank god iedere dag weer mee mag werken. Aangezien je meer dan de helft van je tijd doorbrengt op het werk, wordt jouw band met je collegaatje alleen maar sterker. Echt alles kunnen jullie met elkaar delen en de juicy gossips op de werkvloer worden ook even goed onder de loep genomen.
 
Heb jij nog een typische vriendin die niet mag ontbreken?