Tekenen dat jij en je bestie te comfortabel bij elkaar zijn

Vrije tijd door Sabine
Wanneer jullie in het gezelschap van anderen zijn, gedragen jullie je als voorbeeldige dametjes. Nou ja, dat proberen jullie. Jij en je beste vriendinnen halen de gekste fratsen uit omdat jullie je eigenlijk veel te comfi bij elkaar voelen. 
 
Je hebt van die vriendinnen die je dan een tijdje niet ziet en wanneer je ze dan weet ziet, is het superawkward in het begin. Jullie vragen drie keer aan elkaar hoe het gaat en elkaars grapjes snappen jullie niet meteen. Gelukkig is de relatie tussen jou en je beste vriendin wil anders. Héél anders. En dat uit zich als volgt: 
 
Laat gerust je handen over haar blote benen glijden wanneer ze je vertelt dat haar benen zo stoppelig aanvoelen. 
 
En jij bent daarna ook eerlijk genoeg om te zeggen dat ze er inderdaad wel een scheermesje overheen mag laten gaan. 

Je drinkt zonder aarzelen uit haar glas water. Geen probleem. Ook van ijsjes neem je gewoon likjes en dat rietje waarin ze zelfs liep te knagen gebruik jij om een slok uit haar drankje te nemen. 

 
Als je bij haar langskomt en je bent moe, ga je zo in haar bed liggen. Dat er een mogelijkheid aanwezig is dat het dekbed als tig weken niet is gelucht, maar je niet zo uit. 
 
Je schuift ongegeneerd aan tafel wanneer je je beste vriendin tegenkomt en ze is aan het dineren met haar vriend. Elke jongen die haar date, moet gewoon weten dat hij jou er gratis bijkrijgt. 
 
Zodra ze enkele lichamelijke ongemakjes ervaart, inspecteer jij eerst hoe urgent een doktersbezoekje is. Heeft ze een voetschimmeltje, dan sta jij er meteen met je neus bovenop. 
 
Je weet zeker dat wanneer het moment daar is en ze moet ooit bevallen van haar kind, dat jij naast haar man/vriend staat om het kleintje te verwelkomen. Ja, inderdaad, jij staat aan het eind van de tunnel te kijken. 
 
Als ze iets tussen haar tanden heeft wat ze niet weg kan krijgen, zit jij al meteen met je vingers in haar mond. Jij haalt dat restje basilicum wel voor haar weg! 

In case of emergency, gebruik je gewoon haar tandenborstel. 
 
Jullie delen toetjes altijd. Na al de gebik van jullie, kan er eigenlijk geen toetje meer bij, maar jullie doen het toch! 
 
Jullie bespreken jullie stoelgang uitvoerig. Als je moet dan moet je en je zal zeker niet schromen om je boodschap (zowel letterlijk als figuurlijk) met haar te delen. 
 
Hoewel jullie uitvoerig poepzaken bespreken, kunnen jullie het alleen maar doen als jullie thuis zijn. Én op haar toilet. Bij je vriendin durf je dat nummertje twee nog wel te laten gaan. 

Wat zijn typische dingen die jij en je beste vriendin altijd doen?