Jullie zijn duidelijk vrienden voor het leven

Lifestyle door Mariëlle
Je bestie, je allesie. Geen vent (of veel te schattige kitten) die tussen jou en je beste vriendinnetje in komt. Jij bent de hamburger, zij is de friet. Soms met mayo en ketchup, soms niet. Jullie zijn vrienden voor het leven.

Jij hebt geen zus nodig met je beste vriendin on your side. Jouw bestie is beter dan een zus. Met je beste vriendin ben je zelfs closer dan met je eigen zus. Jullie zijn elkaars alles. Jullie kennen elkaar van binnen en van buiten. Jullie gaan way back en zijn vanaf de geboorte al matties geweest als je jullie moeders moeten geloven. Elke ontwikkeling in jullie leven hebben jullie met elkaar gedeeld. Jullie zijn elkaar nooit zat. Jullie zijn vrienden voor het leven. Dat mag duidelijk zijn.


- Je kunt nog eens een potje bij elkaar breken. Met beste vriendinnen komt het namelijk altijd weer goed. En zo niet, dan waren jullie misschien toch niet zo voor elkaar gemaakt.

- Jullie maken elkaars zinnen af. Whaaa, eng!

- Jullie kunnen het gewoon eerlijk tegen elkaar zeggen dat je geen bal zin hebt in jullie afspraak van vanavond. Ook een uur van te voren. Ook vijf minuten van te voren. Jullie begrijpen van elkaar toch wel.

- Bij alles denk je als eerste aan elkaar. Zie je iets met een unicorn? Die gaat mee voor jouw vriendin met een voorliefde voor rare dingen.

- Vervelen doe je niet alleen maar in groepsverband. En je weet precies wie daar de aangewezen persoon voor is. Hé, een tweepersoonsgroep is ook een groep!

- Er is niemand van je vrienden waarmee je zou kunnen samenwonen. Maar jouw eigen vriendinnetje is soms nog beter dan een vriend. Je weet gewoon wat je aan haar hebt en zij weet wat ze aan jou heeft. Jullie weten wie er lekker kan koken en wie er niks van bakt. Jullie compenseren elkaar zo lekker. Want degene die er niks van bakt kan toevallig verrekte goed met gereedschap omgaan.

- Jullie missen elkaar als jullie op vakantie zijn. Daarom gaan jullie het liefste samen. En ook hier geldt dat je dit niet zomaar met iedereen zou doen. Natuurlijk vind je het leuk om met je andere vrienden op vakantie te gaan, maar het is toch altijd spannend omdat je een langere tijd zo bij elkaar op de lip zit. Er is maar één persoon waarbij je je daar geen zorgen over maakt.

- Als zij zegt dat een jongen niet bij je past, dan neem je dat direct aan. Doei relatie. Jullie keuren altijd íedereen die in jullie comfortzone komt.


- Ze zegt altijd de waarheid tegen je. Het kan ook niet anders, want…

- … jullie kunnen aan elkaars gezicht aflezen wat de ander denkt. ‘Oh, ja mooie jurk hoor.’ ‘Lieg niet, ik zie aan je kóp dat je het het niks vindt.’ En ook dat kan gezegd worden. Het hoeft niet altijd leuk te zijn en juist dat maakt jullie band perfect.

- Echt joh, als jullie samen herinneringen opgraven komen jullie erachter dat jullie wildste herinneringen altijd samen waren.

- Jullie kunnen elkaar eeuwen niet zien en nog steeds elkaar de oren van de kop lullen.

- Jullie kunnen elkaar weken achter elkaar 24 uur per dag zien en elkaar nog steeds de oren van de kop lullen.

- Met je vrienden kun je beter niet samenwerken. Behalve… met je beste vriendinnetje natuurlijk! Dat werkt gewoon, dat weet je zeker. Ooit komt er een dag…

- Soms voelt het alsof jullie dezelfde persoon zijn, maar dan anders.

- En is maar één persoon die binnen drie seconden op de deurmat staat als jouw relatie is verbroken. Je vraagt je nog steeds af hoe ze dat in godsnaam toch altijd doet.

- Jullie vermaken je altijd!

Wie is jouw bestie?