Thijs Boermans: leeftijd, vermogen en biografie

Beroemdheden door Redactie Ze.nl

Thijs is een Nederlands acteur. Hij speelde in meerdere films en series.

Over Thijs Boermans

Volledige naam
Thijs Boermans
Geboortedatum
28 september 1996 (leeftijd 27 jaar)
Geboorteplaats
Amsterdam
Huidige woonplaats
Amsterdam
Relatiestatus
Thijs heeft een relatie met Anna Nooshin.

Achtergrondinformatie

Thijs maakte in 2014 zijn acteerdebuut in de film Gameboy. Hij was toen 17 jaar.

Jeugd

Thijs is de jongste zoon van regisseur Theu Boermans en regisseuse Paula van der Oest. Zelf zegt hij daarover dat hij opgegroeid is op sets en in theaters. Thijs heeft een ook een oudere broer, regisseur Bobby Boermans en een zusje, actrice Antje Boermans.

Carierre

Thijs maakte zijn acteerdebuut in de korte film Gameboy. Hierna speelde hij onder meer in televisieseries als Noord Zuid, Trollie en Tessa. In 2016 maakte Thijs zijn debuut op het witte doek. Dat was in de speelfilm De held. Een jaar later speelde hij in  de film Kleine IJstijd, geregisseerd door zijn moeder.

In 2017 en 2018 vertolkte Thijs de rol van Lamar in de populaire jeugdserie SpangaS. Hierna volgden films en series als Oogappels, Keizersvrouwen en Nachtwacht: Het duistere hart.

In 2021 was hij de presentator van de online-serie The Spotlight. Hierin interviewde hij iedere aflevering een andere acteur.  Een jaar later was hij een van de deelnemers aan het 22e seizoen van het RTL 4-programma Expeditie Robinson. Sinds januari 2023 speelt hij de rol van Jonathan in Goede Tijden Slechte Tijden.

Vermogen Thijs Boermans

Het is niet bekend wat het vermogen van Thijs is.

Instagram Thijs Boermans

Bekend van

Relatie met Anna Nooshin

In 2023 werd bekend dat Thijs een relatie heeft met Anna Nooshin. In de zomer van 2023 maakten ze bekend zwanger te zijn van hun eerste kindje.

Youtube Video's

Veelgestelde vragen over Thijs Boermans

Wie is de vader van Thijs?

Theu Boermans, hij was getrouwd met producente Marijke van der Molen met wie hij zoon Bobby kreeg. Hierna trouwde hij met regisseuse Paula van der Oest met wie hij Thijs en Antje Boermans kreeg.

Wie speelde Thijs in SpangaS?

Van oktober 2017 tot en met mei 2018 vertolkte Boermans de rol van Lamar in de jeugdserie SpangaS.

Wat is er gebeurd tussen Thijs en Rose?

Al voordat het Expeditie Robinson-seizoen begon, kwam naar buiten dat model Rose Bertram en Thijs intiem met elkaar zouden zijn geweest tijdens de opnames. Dat lijk ook echt zo te zijn geweest.

Hoeveel is Thijs afgevallen?

Thijs is tijdens Expeditie Robinson acht kilo afgevallen. Inmiddels is hij weer veertien kilo aangekomen.

Hebben Thijs en Rose seks gehad op expeditie?

Deelnemers Rose Bertram en Thijs zouden stiekem seks met elkaar gehad hebben op het Expeditie Robinson eiland. Waarna één van hen zou zijn vertrokken van het eiland.

Wat is borrelpraat?

Expeditie Robinson-deelnemers Thijs en Niels Oosthoek zijn met hun eigen podcast gestart: Borrelpraat. Hierin praten ze wekelijks een uurt met een speciale gast, onder het genot van een borreltje en een versnapering.

Hot or Not?

  • Yes! (0)
  • Nope! (0)