Cat fight incoming: deze sterrenbeelden zijn het kattigst

Psyche & spiritualiteit door Anne-Fleur

Misschien bedoelen ze het niet eens zo, maar sommige mensen kunnen af en toe flink snauwerig uit de hoek komen. Vooral als je zelf een gevoelig mens bent, kan dat nog wel eens steken. Toch is het op zo'n moment goed om te beseffen dat deze kattige personen waarschijnlijk één van deze sterrenbeelden hebben en er éigenlijk niet zoveel aan kunnen doen...

Tweelingen

Als er iemand een sterke mening heeft die ze graag uit, dan is het de Tweelingen wel. Dit teken is zeker niet bang om te zeggen waar het volgens haar op staat en tja, dan gebeurt het weleens dat dat een beetje kattig uit de hoek komt. Vooral als een ander daar dan wat van zegt, is de kans groot dat er opeens een fikse ruzie ontstaat. Voor de Tweelingen: probeer op zo'n moment vooral goed te luisteren naar een ander, zo voorkom je een hele hoop gedoe.

Maagd

Ook Maagden kunnen nog weleens kattig zijn. Dit gebeurt vaak op een moment dat ze klaarblijkelijk het niet eens zijn met iemand anders of wanneer ze iets moeten doen wat ze totáál niet leuk vinden om te doen. Bij dit teken is laatstgenoemde best wel vaak het geval, dus voor de Maagd is onze tip: probeer je eens wat vaker open te stellen voor nieuwe en leuke ideeën. Je zou maar zo eens heel veel plezier kunnen hebben.

Schorpioen

Schorpioenen zijn alleen kattig als een ander eerst uithaalt naar hen. Of in ieder geval, wanneer ze denken dat iemand uithaalt. De Schorpioen is snel gekwetst en voelt zich bij het minste of geringste al beledigd. Als coping mechanism schieten ze zelf in de aanval. Niet heel handig, want vaak bedoelt een ander het niet eens verkeerd. Probeer daarom vooral niet altijd zo reactive te zijn en vat dingen wat minder vaak persoonlijk op.

Steenbok

Met de Steenbok weet je eigenlijk nooit goed waar je staat. De mood van dit teken kan namelijk heel snel omslaan, zonder dat 'ie er zelf erg in heeft. Er zou op zo'n moment maar zo'n kattige opmerking geplaatst worden, en voor de leefomgeving is dat natuurlijk niet zo prettig. Weg met die negativiteit en probeer wat minder over anderen te oordelen!