Street smarties: deze sterrenbeelden zijn het intelligentst

Psyche & spiritualiteit door Anne-Fleur

Wordt jij eerder bestempeld als book smart of juist eerder als street smart? Intelligentie heeft in ieder geval met een heleboel factoren te maken en daar hoort ook je sterrenbeeld bij. Déze sterrenbeelden zijn over het algemeen het intelligentst en kun je echte street smarties noemen.

Schorpioen

De Schorpioen is een erg gevoelsmatig persoon en heeft een intuïtie waar je u tegen zegt. Omdat ze mensen makkelijk kunnen lezen en aanvoelen, weten ze ook goed hoe ze bepaalde situaties moeten aanpakken. Handig, want niet iedereen heeft zo'n vermogen om dat te kunnen doen. Verder is dit teken ook een flinke doorzetter en zul je dus echt niet snel zien opgeven. Dat vergt toch wat intelligentie, niet?

Boogschutter

Boogschutters, avonturiers die ze zijn, kunnen situaties en mensen goed inschatten door hun levenservaring. Dit teken gaat graag op pad en maakt daardoor de gekste dingen mee. De levenslessen die ze hieruit halen, nemen ze weer mee in hun dagelijks leven. Daarnaast is de Boogschutter ook een direct persoon en leven onder het motto: 'waarom moeilijk als het makkelijk kan'?

Tweelingen

Ook de Tweelingen valt onder het rijtje met de intelligentste sterrenbeelden. Dit komt door hun eindeloze creativiteit en hun ability om nieuwe informatie snel te verwerken. Geen situatie is te gek of ze heeft alweer een oplossing bedacht. Verder houdt dit teken van belangrijke en inhoudelijke gesprekken voeren met mensen die ook weer ergens verstand van hebben. Dat maakt de Tweelingen nog intelligenter en zorgt ervoor dat ze niet op hun mondje gevallen zijn, mocht het onrecht weer eens toeslaan.