Bijna jarig? Dit kun je allemaal gratis krijgen

Vrije tijd door Anjali

Als je jarig bent, wil je natuurlijk zoveel mogelijk cadeautjes en lekkers krijgen. Bij deze winkels en bedrijven kun je als jarige job nog een extraatje scoren.

Altijd leuk om een rondje door de stad te lopen, en nóg leuker als je gratis producten krijgt!

Hema

Bij de Hema krijg je hun meest bekende traktatie: een tompouce! Zorg wel dat je van te voren een klantenpas hebt aangevraagd, waar je online je geboortedatum in moet voeren voor je het heerlijk gebakje meekrijgt. Een week van te voren krijg je een mailtje met een voucher, die tot drie dagen na je verjaardag geldig is.

Rituals

Bih Rituals krijg je een gratis product bij je aankoop. Niet helemaal gfratisdus, maar ook al reken je het goedkoopste af, dan krijg je er alsnog een gratis douche-olie bij. Hiervoor moet je je aanmelden en je geboortedatum registreren.

Bijenkorf

Je krijgt als member een mysterieus cadeautje. Wat dat is, merk je wanneer je je opgeeft als member!

Ikea

Je kunt hier op je verjaardag gratis genieten van een DAIM amandelchocoladetaartje of Zweeds appelgebak. Hiervoor moet je bij Ikea Family je geboortdatum invullen, en op de dag van je verjaardag krijg je een e-mail. De voucher in de e-mail is tot 30 dagen na je verjaardag geldig.

Jumbo

Wat je bij Jumbo gratis krijgt, verschilt per persoon. Je moet de 'Jumbo Extra's pas' aanschaffen en geregistreerd staan met je verjaardag. In de app krijg je te zien welk product jij mee naar huis mag nemen, wat wordt gebaseerd op je recente aankopen. Ook krijg je twintig procent korting op gebak.

Kinopolis

Als je erop uit wil op je verjaardag, kun je gratis bij Kinopolis naar de film. Hiervoor met je alleen van te voren lid zijn van de nieuwsbrief, en je kunt kiezen voor een normale stoel of een comfort seat. Dit is ook de dag na je verjaardag geldig, dus lekker naar de bioscoop!

McDonald's

Met een account in de McDonald's app kun je hier een gratis snack naar keuze kiezen. Je kunt kiezen uit zes gratis McNuggets, een McFlurry of een hamburger. Het enige wat je moet doen is de app downloaden, een account aanmaken en je geboortedatum invullen.