Gezocht: kandidaten voor nieuw seizoen Ex on the Beach: Double Dutch (én MTV deelt waarschuwing)

Media door Rochèll

Het huidige seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch is nog in volle gang, maar de productie van MTV deelt nu al een oproep: nieuwe singles gezocht! Dus, wie zich geroepen voelt om zich aan te melden voor het nieuwe seizoen, moet de kans nu met beide handen aangrijpen. Wel deelt MTV samen met de oproep ook een belangrijke waarschuwing.

Ex on the Beach: Double Dutch (seizoen 10)

"Voel jij je aangesproken en denk jij een vakantie met jouw ex te kunnen overleven?", vraagt MTV zich af. Zo ja, dan kun je je nu aanmelden voor seizoen 10 van Ex on the Beach: Double Dutch. Voor het nieuwe seizoen worden zowel singles uit Nederland als uit België gezocht. Wil jij je aanmelden? Dat kan hier.

Waarschuwing

Wie zich aanmeldt voor het nieuwe seizoen, moet oppassen. Er gaan namelijk nep e-mails rond, die afkomstig lijken te zijn van Blue Circle Casting, het castingbureau voor onder andere Ex on the Beach: Double Dutch. "Wij mailen altijd vanaf een bluecircle.nl mailadres of nemen contact met jou op via een geregistreerd WhatsApp Business account of via ons eigen Instagram", waarschuwt de organisatie.